Isteria "Vinerea Neagra" patrunde in Romania

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 10:08
2399 citiri
Isteria "Vinerea Neagra" patrunde in Romania

"Vinerea Neagra" este cea mai mare zi de promotii din Statele Unite ale Americii, cand vanzarile inregistreaza cresteri spectaculoase si multe magazine epuizeaza stocul in cateva ore.

"Vinerea Neagra" da startul sezonului de cumparaturi pentru sarbatorile de iarna, peste 150 de milioane de oameni fiind asteptati in magazinele americane in acest weekend, scrie Realitatea.net.

In plus, pentru a-si maximiza profiturile, multe magazine se deschid inca de la miezul noptii pentru a lasa mai mult timp americanilor sa cumpere cat mai mult.

Magazinele din SUA au afisat cu ocazia "Vinerii Negre" reduceri de preturi de pana la 90%, majoritatea comerciantilor asteptandu-se la profituri uriase.

Referitor la castigurile magazinelor, un analist de la SpendingPulse, citat de Los Angeles Times estimeaza ca acestia vor incasa circa 20 de miliarde de dolari.

Nebunia fenomenului de reduceri "Vinerea Neagra" se extinde si in afara SUA, ajungand chiar si in Romania.

Anul acesta, magazinul online eMag si retailerul Flanco ofera de vineri pana duminica reduceri de pana la 60% la numeroase produse electronice, electrocasnice, IT, dar si filme si muzica.

De asemenea, site-urile pcgarage.ro, koyos.ro si evomag.ro ofera reduceri semnificative cu ocazia "Vinerii Negre".

Fenomenul "Vinerea Neagra" este inca la inceput in Romania, insa dupa modelul restului sarbatorilor si conceptelor preluate din SUA, are toate sansele sa devina un fenomen popular.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Black Friday, #vinerea neagra, #reduceri vinerea neagra, #promotii weekend , #Shopping