Incredibilele ceasuri Fossil: ascensiune si modele in voga

Marti, 28 Martie 2017, ora 17:20
2881 citiri
Incredibilele ceasuri Fossil: ascensiune si modele in voga

Adesea incredibile si imprevizibile, pretioasele ceasuri Fossil au atras privirile milioanelor de cumparatori din intreaga lume.

Designul retro, futurist, uneori avangardist, carcasa de otel inoxidabil, geamul din cristal mineral, au impresionat realmente clientii nostalgici pe cei exigenti dar si pe cei aflati in permanenta cautare a stilului modern si non-conformist.

Ca urmare a muncii asidue si sarguincioase a ambitiosilor designeri americani, modelele de ceasuri Fossil au capatat intotdeauna o notorietate greu de egalat de alte marci conscrate.

In decursul activitatii companiei, Fossil a inregistrat mai multe momente de cotitura, cum ar fi cel din anii 1990, cand a reusit sa patrunda pe taram european si asiatic, fiind un puternic competitor al unor renumite marci de ceasuri de mana din Italia, Elvetia, Germania sau Japonia.

Un al doilea moment de ascensiune a fost reprezentat de achizitia companiei elvetiene Zodiac la inceputul anilor 2000, care a marcat accederea pe piata de lux a ceasurilor de mana.

In anul 2006, ceasurile Fossil au fost lansate pe piata austriaca, pentru ca un an mai tarziu sa se regaseasca pe site-ul oficial al unui magazin de comert electronic din Germania. Patru ani mai tarziu compania americana a obtinut licenta pentru a produce de bijuterii de lux sub prestigiosul brand Michael Kors.

Modele de ceasuri Fossil in voga la inceputul acestui an

Background-ul impresionant este o adevarata "carte de vizita" pentru marca Fossil, care s-a facut remarcata nu doar la saloanele internationale dedicate orologiei, dar si la mult ravnitele prezentari de moda.

Pentru anul acesta, noile modele disponibile pe site-ul oficial al companiei texane, fossil.com, dar si pe paginile unor magazine autorizate, precum crystaltime.ro, se doresc a fi mai provocatoare, mai imprevizibile, iar rafinamentul lor sa atinga culmile elegantei si ale stilului.

La categoria ceasuri Fossil de dama, cu siguranta ca privirile curioase se vor indrepta spre modele aparute la debutul acestui an, precum Georgia, cu curea din piele alba si carcasa de culoare alba, roz, crem sau neagra.

Ceasurile Fossil din noile colectii sunt deja apreciate gratie unei viziuni aparte a stilului modern, care starneste curiozitatea prin forma sa aparte care face din acest accesoriu vestimentar o adevarata capodopera a zilelor contemporane.

La fel de remarcabile sunt noile modele de ceasuri Fossil multifunctionale din colectii precum Jacqueline, Boyfriend sau Tailor.

La categoria ceasuri sport, modelele care impresioneaza sunt in special ceasurile eu au curele din silicon cum ar fi modelul de dama Modern Pursuit Sport Chronograph (curea din silicon alb) sau ceasurile barbatesti, Crewmaster sau Grant Sport.

De ce sa alegi un ceas Fossil multifunctional?

Tipurile de ceasuri multifunctionale, cu afisaj analog sau digital, mecanice sau electronice, destinate tinutelor de seara, ceasual sau sport, alcatuiesc impreuna o paleta completa de ceasuri barbatesti sau de dama, disponibile in magazinele autorizate.

Cerintele, nevoile crescande ale oamenilor, activitatile cotidiene tot mai intense, ii indruma pe potentialii cumparatori sa aleaga tipurile de ceasuri multifunctionale.

Pe langa mecanismele performante si inteligente elvetiene (denumite Ronda) si japoneze (Seiko), care stau la baza ceasurilor, noile accesorii beneficiaza de un set complet de aplicatii avansate.

Functiile cronograf, tahimetru sau afisarea datei fac acum parte din gama de instrumente pretioase care dau un plus de valoare tehnologiilor si lumii in continua dezvoltare.

Indiferent de tendintele momentului, ceasurile Fossil raman intotdeauna un accesoriu de marca extrem de util atat persoanelor cu venituri medii cat si celor cu posibilitati financiare ridicate.

#ceasuri Fossil dama , #Shopping