Idei de cadou: Sah din piele naturala, intr-o servieta vintage

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 00:00
6083 citiri
Idei de cadou: Sah din piele naturala, intr-o servieta vintage
Foto: loewe.com

O tabla de sah din piele moale, cu piese din piele sau lemn de smochin, prelucrate manual, ar putea fi un cadou perfect pentru un partener de afaceri sau un prieten cu care ai pasiuni comune.

Business24 iti recomanda Chess Gold, din colectia Loewe made to order, o piesa speciala ce pastreaza traditia companiei de mai bine de 150 de ani.

Chess Gold vine cu o cutie din piele ce seamana cu o servieta vintage, si contine o tabla ce se poate impacheta, cu patratele maro si aurii din piele, ce au fost decupate si cusute de mana.

Foto: loewe.com

Cutia mai contine inca doua seturi de piese de sah din lemn de smochin. Piesele albe pastreaza culoarea naturala a lemnului, in timp ce restul sunt vopsite in negru.

Foto: loewe.com

Fiecare piesa este lucrata manual de catre unul dintre cei mai mari maestri artizani din Spania, care lucreaza pentru Casa Loewe de mai mult de 40 de ani.

Foto: loewe.com

Chess Gold costa 6.900 de euro si poate fi comandata de pe site-ul producatorului, insa nu poate fi livrata in Romania. Poti, insa, sa faci o surpriza cuiva din strainatate, de ce nu?

#idei de cadou, #cadou parteneri afaceri, #sah piele naturala, #sah lucrat manual , #Shopping