Iata cateva sfaturi pentru a ramane la inaltime si la etajul 98

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 12:48
2718 citiri
Iata cateva sfaturi pentru a ramane la inaltime si la etajul 98

Te intrebi cum ar fi sa locuiesti la etajul 98 al unei cladiri de lux in Dubai? Ei bine, nu totul este lapte si miere. Trebuie sa schimbi liftul de 2 ori si trebuie sa fii oricand pregatit sa urci in lift cu Armani sau cu unul dintre membrii familiei regale din Emiratele Arabe Unite.

Desi preturile pentru cele 900 de apartamente de lux din Burj Khalifa au scazut si cu 70%, ramane o destinatie exclusivista si un loc incredibil in care poti locui. Este locul in care se gasesc cele mai rapide lifturi din lume si restaurantul aflat la cea mai mare altitudine, potrivit Emirates247.

Insa sunt si dezavantaje cand locuiesti intr-o cladire de lux la etajul 98.

Iata care sunt cele mai mari probleme pe care le-ai putea intampina daca alegi sa locuiesti in Burj Khalifa.

Trebuie sa schimbi lifturile pentru a ajunge la etajul 98. Desi nu este tocmai placut sa schimbi liftul de fiecare data cand vrei sa ajungi acasa, merita sa faci acest "sacrificiu" pentru privelistea pe care o ai de la o asemenea inaltime.

S-ar putea sa cheltuiesti foarte multi bani in drum spre casa pentru ca ai acces direct la Dubai Mall printr-un pasaj subteran. Pasajul este decorat cu tablouri din diverse perioade din constructia Burj Khalifa.

Nu esti obisnuit cu vedetele? Atunci mai bine gandeste-te la o formula de salut pentru Giorgio Armani sau pentru membrii familiei regale din Emiratele Arabe Unite.

Ii poti intalni oricand in cladire pentru ca au apartamente achizionate aici.

In plus, in presa s-a zvonit ca si Shilpa Shetty si-ar fi cumparat un apartament, astfel incat intr-o zi s-ar putea sa te intalnesti la lift cu starurile Bollywood.

#locuinta lux, #casa Dubai, #casa etaj 98 , #Shopping