Dieter Meyer iti propune "Stranger", ceasul muzical in editie limitata

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
2140 citiri
Dieter Meyer iti propune "Stranger", ceasul muzical in editie limitata

Cutia muzicala la mana ta este cea mai noua inovatie in materie de orologerie. Tendinta a fost trasata de producatorul Ulysse Nardin, prin ceasul "Stranger", ce reda melodia "Strangers in the Night", din 1966, folosind mecanismul clasicelor cutiute muzicale.

Ceasul imita cutia muzicala, dar a fost creat pentru a fi purtat pe mana, iar actiunea intregului sau mecanism poate fi admirata prin cadranul de cristal-safir anti-reflex.

Poti regla pana si momentul in care "cutiuta muzicala" de la mana ta incepe sa cante: fie la ore fixe, fie la un anumit moment in care iti doresti tu sa inceapa melodia.

In plus, pentru a regla ora, trebuie sa apesi pe butonul din lateral, nu sa tragi de el, ca la restul ceasurilor. Noua abordare te ajuta sa reglezi ora cu o usurinta exceptionala.

Butonul de start/stop pentru melodie se afla in dreptul orei zece, acesta fiind chiar punctul de unde controlezi "spectacolul de arta" pornit chiar de la mana ta.

Acest ceas inovativ poarta semnatura muzicianului Dieter Meier, partener al Ulysse Nardin. Ceasul si-a facut debutul la Zurich pe 13 martie 2013, in fata unui grup select de invitati si este realizat in editie limitata de 99 de piese.

"Ceasul 'Stranger' este o fuziune de muzica si timp, estetica si utilitate, fiind inspirata de partenerul Ulysse Nardin, muzicianul Dieter Meyer, care a devenit si actionar in compania prietenului sau, Rolf Schynder, in 1983", spun oficialii producatorului.

#lansare ceas Stranger, #ceas cutie muzicala, #ceas Dieter Meyer , #Shopping