Despre Ivory Concept Store, rochii de seara fermecatoare si locul care le gazduieste!

Vineri, 29 Mai 2015, ora 08:00
3693 citiri
Despre Ivory Concept Store, rochii de seara fermecatoare si locul care le gazduieste!

Ivory este un concept-store cu rochii de seara sofisticate, localizat intr-o vila interbelica din inima Bucurestiului. Am stat de vorba cu un reprezentant Ivory, care ne-a raspuns la cateva intrebari despre cum e sa fii in mijlocul elegantei in fiecare zi.

Cand a luat fiinta magazinul Ivory?

Ivory s-a lansat in mai 2009.

Ce branduri de rochii de seara gasim la Ivory?

Ivory este reprezentant oficial in Romania al brandurilor americane Jovani New York (1979), Faviana New York (1985), La Femme Fashion Los Angeles (2003), Shail K Los Angeles (2009), al indragitei creatoare Sherri Hill (2008) si al celebrului designer turc Tarik Ediz (1987).

Cum alegeti brandurile pe care le vedem in magazin?

Initial am inceput colaborarea cu Jovani New York si Faviana New York. Ulterior am fost atrasi de stilul diferit al lui Sherri Hill. In acest moment, suntem cautati de diferiti designeri din America si nu numai, pentru a le fi reprezentant si deja de anul trecut avem in portofoliu La Femme Fashion Los Angles, Shail K Los Angeles si Tarik Ediz Istanbul. Modalitatea este simpla: modele sofisticate, calitate excelenta, sedinte foto profesionale, servicii de logistica bune.

Ce vedete se imbraca de la aceste case de moda, deja celebre in toata lumea?

Sunt din ce in ce mai multe vedete internationale care adora aceste creatii vestimentare si putem aminti: Brooke Shields, Carmen Electra, Katty Perry, Kim Kardashian, Leona Lewis, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Salma Hayek, Selena Gomez, Toni Braxton.

Si in Romania?

In Romania, putem aminti: Alina Eremia, Alina Puscas, Anda Adam, Andreea Balan, Diana Munteanu, Florentina Fantanaru, Giulia, Julia Jianu, Lora, Madalina Draghici, Mirela Boureanu Vaida, Sorana Darclee, Ruby, Xonia.

Sa revenim la rochiile Ivory, ce ar trebui sa stim despre ele?

Sunt rochii de seara sofisticate, din materiale pretioase precum dantela, tulle, matase, voal, taffeta, crepe, jerse, cu aplicatii deosebite, lucrate manual: fulgi, cristale, broderii, aplicatii florale, croieli ce subliniaza silueta, accentul fiind pus pe frumusetea covarsitoare a femeii, precum si pe tonul de eleganta si rafinament la cote inalte.

Ce tip de cliente vin sa sa imbrace de la Ivory?

Imbracam in frumusete doamnele rafinate care sunt nase sau soacre sau participa la evenimente corporate, domnisoare care aleg tinute de vis pentru nunta, botez sau evenimente private, pustoaice care adora creatiile pentru baluri sau majorate dar si iubitoarele noptilor nebune in club sau petrecerilor in aer liber.

Ce tipuri de rochii sunt "most wanted"?

Rochiile baby doll, cele care amintesc de dulcele gust al copilariei, rochiile scurte mulate, cu spatele gol sau maneci lungi, garnisite cu un aer provocator, lasand la vedere goliciunea picioarelor. Din categoria rochiilor lungi, preferate sunt rochiile fluide, ce emana simplitate si frumusete, rochiile sirena, ce scot in evidenta senzualitatea feminina, rochiile mulate cu al lor aer ravasitor si rochiile printesa, cu nota specifica de romantism. Un loc aparte il au rochiile "slipdress" care sunt un mix intre lejeritate, clasic si rafinament.

Preturile rochiilor cum sunt?

Pretul rochiilor de seara variaza intre 900 si 3900 lei, cu toate taxele incluse. Exceptie fac creatiile din colectiile Haute Couture.

Cum se procedeaza cu comanda unei creatii vestimentare de la Ivory, in conditiile in care numarul modelelor este foarte mare?

Da, sunt cateva mii de modele disponibile pe fiecare sezon. In cazul in care modelul ales nu se gaseste in stocul nostru, se aduce la comanda in maxim 15 zile, in limita stocului disponibil al casei de moda.

Magazinul Ivory s-a mutat in casa noua.

Este un loc elegant si incarcat de istorie. Vila interbelica ce dateaza din anii 1900 a apartinut generalului Gheorghe Mardarescu. In locul in care sunt admirate acum rochiile de seara, se puneau la punct detaliile militare ale Razboiului Mondial, prin intruniri ale oficialilor.

Toate elementele au fost reproduse dupa cele originale, locatia fiind restaurata la inceputul anului trecut. Decorul a fost ales in acelasi ton de vintage si sofisticat.

In concluzie, cu ce este diferit Ivory fata de restul?

Ivory este un concept store ce imbina frumusetea naucitoare a rochiilor de seara, rochii adorate de vedete internationale si de iubitoarele sarmului vestimentar cu un loc incarcat de istorie, clasic si elegant din inima Bucurestiului.

Va asteptam!

Web-site: www.ivoryromania.ro

Facebook: IVORY ROMANIA

Adresa: Lascar Catargiu 3, rond Piata Romana, sector 1, Bucuresti

Ivory...most wanted dresses!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochii Ivory Romania, #rochii comanda, #magazin Ivory Romania , #Shopping