Descuie masina cu ceasul tau de lux!

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 00:00
1652 citiri
Descuie masina cu ceasul tau de lux!

Jaeger-LeCoultre a lansat ceasul AMVOX2 Transponder, in colaborare cu producatorul Aston Martin. Astfel, in varianta 2014 a ceasului, poti deschide orice model de Aston Martin ai avea, fara sa mai cauti cheile prin buzunar.

Ceasul este o varianta actualizata a modelului creat in 2006 impreuna cu producatorul auto, din gama AMVOX.

Pentru varianta 2014 a ceasului AMVOX2 Transponder, Jaeger-LeCoultre a adaugat o telecomanda de blocat/deblocat care ii permite posesorului de Aston Martin sa-si deblocheze masina de la distanta prin simpla apasare a ecranului din safir cristal, scrie Luxuo.

De asemenea, iti permite sa si aprinzi farurile, tot de la distanta, in cazul in care ai dificultati in incercarea de a-ti gasi masina seara.

Sistemul include un micro-transmitator construit pe spatele ceasului si o antena chiar pe cadran, intre ora patru si opt.

In timp ce modelel anterioare functionau doar pentru modelele DBS, DB9 sau Rapide de la Aston Martin, noul ceas este compatibil cu toate modelele Aston Martin.

Mecanismul ceasului este integrat intr-o carcasa de titan, acesta avand si o bratara de piele cu incuietoare satinata. Ceasul AMVOX2 Transponder de la Jaeger-LeCoultre costa 29.500 de dolari si are o rezerva de energie de 65 de ore si este rezistent la apa la 5 bari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Aston Martin ceas cheie, #Jaeger LeCoultre AMVOX2 Transponder, #ceas cheie masina , #Shopping