Deodorantele naturale, protectie sigura impotriva transpiratiei

Luni, 22 Mai 2017, ora 12:08
3119 citiri
Deodorantele naturale, protectie sigura impotriva transpiratiei

(P) Transpiratia este un proces natural care ajuta la reglarea temperaturii corpului, dar si la detoxifierea organismului, procese esentiale pentru sanatatea noastra.

Ben&Anna, cel mai bun deodorant!

Transpiratia este secretata de doua tipuri de glande: glandele ecrine, situate pe tot corpul si glandele apocrine, situate in special in zona axilelor. In ceea ce priveste mirosul urat, nu este de vina transpiratia in sine, caci este inodora. Mirosul transpiratiei apare abia dupa ce sudoarea intra in contact cu bacteriile de pe piele, care incep sa se inmulteasca si apoi se descompun.

Transpiratia urat mirositoare poate sa fie accentuata si de o igiena corporala precara, de purtarea de obiecte vestimentare confectionate din materiale sintetice, cat si de consumul unor anumite alimente (proteine, branzeturi, cafea, ciocolata, ceapa).

Cum poti evita mirosul neplacut

Pentru a limita cat mai mult aparitia mirosului neplacut de transpiratie, este indicata o igiena corporala riguroasa, folosirea de imbracaminte din bumbac, material care nu favorizeaza transpiratia in exces, cat si o alimentatie sanatoasa, care sa contina si legume si fructe.

In cazul in care te confrunti cu transpiratie excesiva, atunci poate fi vorba despre o problema de sanatate, precum dereglarile hormonale sau afectiuni cardiace. De aceea, in astfel de cazuri este cel mai bine sa te prezinti la medic si sa ii spui care sunt simptomele care te afecteaza.

Deodorantele naturale, protectie garantata

Mirosul corporal joaca un rol important in interactiunile sociale, caci aparitia mirosului neplacut poate sa afecteze viata sociala.

Pentru a preveni aparitia mirosului neplacut, a pielii umede si lipicioase din cauza transpiratiei, dar si a disconfortului creat de petele de pe haine, folosirea unui deodorant Ben&Anna este una dintre cele mai eficiente metode.

Daca vrei o varianta sigura pentru sanatate, care sa nu contina parabeni, aluminiu, parfum sintetic si alte chimicale, deodorantele naturale Ben&Anna sunt ceea ce cautai. Astfel, vei elimina complet aluminiul si alte ingrediente care ar putea, in timp, sa dauneze.

Deodorantele Ben&Anna sunt o varianta excelenta, cu traditie, fiind facute numai din ingrediente naturale, partial provenite din agricultura ecologica. Produsele Ben&Anna nu sunt testate pe animale.

Deodorantele Ben&Anna se gasesc in 4 variante diferite. Deodorantul contine bicarbonat de sodiu, ingredient recunoscut pentru ca absoarbe eficient mirosul neplacut de transpiratie. De asemenea, in aceste deodorante se mai gaseste si ulei de cocos, care are proprietati antibacteriene puternice.

Dupa aplicarea deodorantelor, pielea ramane catifelata, moale, nu exista riscul aparitiei iritatiilor si a petelor rosii. Nu lasa urme pe haine si vei avea o senzatie de prospetime pentru intreaga zi. Este bine ca deodorantul sa nu fie aplicat imediat dupa ce iesi de la dus pe pielea umeda, ci dupa ce te-ai sters cu un prosop.

Deodorantul Ben&Anna este disponibil in farmacii!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deodorant Ben and Anna , #Shopping