Decoratiuni pentru un brad de vis: Alege portelan si cristal

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
10367 citiri
Decoratiuni pentru un brad de vis: Alege portelan si cristal

De Craciun, bradul devine atractia principala a sufrageriei tale, captand atentia tuturor, asadar trebuie sa alegi cu atentie decoratiunile. Opteaza pentru podoabe cu aspect traditional, daca vrei un Craciun clasic sau, daca preferi unul modern, alege ornamentele din materiale pretioase si nonconformiste.

Decoratiunile traditionale pentru brad sub forma de soldatei de jucarie, fundite in nuante calde de roz, auriu, crem sau albastru deschis sunt delicate si imprima bradului tau de Craciun aspectul vintage, al copilariei.

Pe de alta parte, globurile din cristal pretios, din gama "Waterford for Wedgwood", din portelan "Rosenthal Hutschenreuther" sau ingerii si clopoteii argintati reprezinta o alternativa plina de stil, care iti garanteaza ca vei avea un brad cu aspect modern, elegant si luxos.

Indiferent de alegerea ta, Business24 iti face mai multe sugestii, ca sa te inspiri.

Mini-ornamentele pentru brad, din portelan Rosenthal Hutschenreuther sunt simpatice, vesele si colorate.

Sursa foto: MyHouse

Formele lor variaza, de la clopotei, pana la sfere sau conuri, dar toate sunt pictate manual in culori calde, cu imagini festive: spiridusi, oameni de zapada, fulgi de nea sau ghirlande. O piesa costa 13,45 euro si poate fi cumparata de la My House.

Sursa foto: Azay

De la Azay poti cumpara globuri din portelan, cristal sau argintate. De exemplu, poti alege decoratiunile Wedgwood, globuri din Jasper (portelan englezesc pretios), in combinatia clasica alb si Bleu Wedgwood.

Sursa foto: Azay

Tot de la Azay poti lua panglici din matase si satin cu ajutorul carora poti impodobi crengile bradului tau de Craciun. Pretul acestor decoratiuni stilate, elegante si vesele, variaza, de la 49 de lei la 249 de lei.

Sursa foto: Azay

Printre cele mai elegante si pretioase accesorii decorative pentru Bradul de Craciun oferite de cei de la Homeycomb se numara un bradutul gold Arte di Murano din sticla de Murano, in culori calde si pretioase.

Sursa foto: Harrods

Pachetele concepute special pentru Sarbatorile de iarna si comercializate de Harrods, contin o coroana, un mesaj amuzant, o provocare de tip Trivia si un cadou surpriza.

Pachetele pot fi agatate in brad si fiecare este ambalat individual, cu o hartie imprimata cu motive festive, de la argintii sau soldatei, pana la stelute albe pe fond rosu. Pretul unui pachet de 12 bucati este de aproximativ 49 de euro si pot fi comandate de la magazinul Harrods.

#ornamente brad, #decoratiuni brad, #accesorii brad lux, #decoratiuni brad craciun , #Shopping