De ce sa cumperi un balansoar pentru bebe si ce trebuie sa urmaresti cu atentie

Joi, 12 Mai 2016, ora 14:40
1206 citiri
De ce sa cumperi un balansoar pentru bebe si ce trebuie sa urmaresti cu atentie

Un balansoar pentru bebe se poate dovedi cu adevarat o achizitie isteata pentru proaspetii parinti. Motivul? Il stiu cei care au trecut prin multe nopti nedormite cu cel mic.

Atunci cand se afla intr-un balansoar pentru bebe, cel mic se linisteste. E un efect imediat, pe care si-l doreste orice mamica, orice tatic. Tocmai de aceea multi dintre parinti au, pe lista de cumparaturi, trecut si un balansoar pentru bebe.

Dar cum alegi un balansoar pentru bebe? Si, pana la urma, de ce ai cumpara un balansoar pentru bebe?

Incepem cu avantajele achizitionarii unui balansoar pentru bebe:

- poate fi folosit inca din primele zile de viata ale celui mic, cu conditia ca el sa poata fi blocat in pozitie statica;

- somnul de dupa-amiaza poate avea loc intr-un balansoar pentru bebe, care il va legana pe cel mic si in care il veti putea supraveghea atent pe tot parcursul acestuia;

- cel mic nu risca sa cada dintr-un balansoar pentru bebe, pentru ca toate modelele disponibile pe piata au hamuri de siguranta, astfel ca, atunci cand se balanseaza cel mic, totul este in deplina siguranta;

- modelele de balansoar pentru bebe au bara de jucarii, astfel ca cel mic se poate distra la culme si invata lucruri noi, isi poate dezvolta atentia si functiile motrice stand linistit intr-un balansoar pentru bebe; bara de jucarii este detasabila;

- intr-un balansoar pentru bebe, cel mic poate fi leganat manual sau automat;

- il calmeaza pe cel mic un balansoar pentru bebe, pentru ca acesta imita perfect leganatul natural, in brate sau pe picioare, al parintilor.

Continuam articolul cu lucrurile pe care orice parinte trebuie sa le urmareasca atunci cand vrea sa achizitioneze un balansoar pentru bebe. Ca orice achizitie, sunt importante cateva:

Siguranta celui mic intr-un balansoar pentru bebe

E important ca cel mic sa fie in siguranta intr-un balansoar pentru bebe. Standardele de siguranta pentru cei mici in ceea ce priveste un balansoar pentru bebe includ o curea in talie, retinere picioare si un ham in cinci puncte de siguranta.

De asemenea, un balansoar pentru bebe trebuie sa fie robust, pentru ca el sa isi mentina stabilitatea in timp ce bebe se afla in el. Cautati, asadar, un balansoar pentru bebe care sa indeplineasca aceasta conditie.

Miscarea si viteza unui balansoar pentru bebe

Exista doua modele de balansoar pentru bebe: unul cu miscare inainte si inapoi si celalalt cu miscare dintr-o parte in cealalta. Modelele mai noi le au pe toate. Totusi, specialistii au descoperit faptul ca cel mic se simte cel mai bine intr-un balansoar pentru bebe cu miscare din stanga in dreapta.

Viteza unui balansoar pentru bebe este si ea importanta. O puteti controla prin impingere de mana sau seta viteza potrivita, in functie de capacitatea modelului de balansoar pentru bebe pe care l-ati ales.

Portabilitatea unui balansoar pentru bebe

Daca doriti sa luati modelul de balansoar pentru bebe achizitionat, e bine sa alegeti unul portabil, nu unul standard. Primul este mai usor si mai mic, ceea ce inseamna ca este usor de transportat dintr-un loc in celalalt.

Un balansoar pentru bebe poate fi o reala mana de ajutor pentru parinti. Daca doriti sa achizitionati unul de calitate, descoperiti ofertele de la Noriel!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#balansoar bebelus, #balansoar bebe, #balansoar Noriel , #Shopping