Cizmele potrivite fiecarei femei si ce se poarta iarna aceasta

Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 17:16
2022 citiri
Cizmele potrivite fiecarei femei si ce se poarta iarna aceasta

Este sezonul ideal pentru etalarea unor tinute ce numai alaturi de o pereche de cizme de calitate ar putea alcatui look-ul dorit si un efect de exceptie.

Aceasta categorie de incaltaminte este preferata mai ales iarna pentru ca este unica ce reuseste sa asigure confortul optim purtatoarelor, dar si un aspect sexy inegalabil.

Remarcate in randul produselor din piele se fac modelele de cizme oferite de ANNA CORI, un magazin cu puncte de desfacere multiple in tara, prezent si in mediul online.

Brand-ul Anna Cori a castigat popularitate prin varietatea colectiilor specifice fiecarui sezon, prin calitatea pielii utilizate in confectionarea lor, precum si prin preturile rentabile practicate.

Dorinta oricarei femei este de a arata prezentabil in orice vreme si cu atat mai mult iarna, cand temperaturile scazute nu permit oricui acest lucru.

Cizmele ar trebuie sa fie nelipsite din garderoba celor care stiu ce inseamna sa fie in pas cu moda, mai ales cele care se preteaza unor preferinte de bun gust destul de rafinate.

Ce fel de cizme se poarta in aceasta iarna?

Inainte de toate, un aspect neaparat de bifat in alegerea acestui tip de incaltaminte este de a alege confortul mai presus de orice. Desigur, asta nu inseamna ca estetica nu este importanta.

De obicei insa produsele oferite de magazine populare precum este www.annacori.com indeplinesc ambele cerinte, raspunzand cu succes nevoilor.

Fara doar si poate, pielea naturala este materialul preferat atunci cand vine vorba de calitate si confort. Este dintre putinele de altfel care reuseste sa asigure protectia necesara picioarelor atunci cand temperaturile externe scad.

Diversificarea modelelor oferite de piata este un fenomen tot mai accentuat cu fiecare sezon. Dificultatea de a alege astfel o pereche de cizme potrivite este si mai mare.

Sfatul specialistilor ANNA CORI este ca alegerea sa vizeze intotdeauna preferintele proprii si nu neaparat ceea ce se poarta si este in trend.

In fapt, atunci cand magazinul ales ofera produse de calitate si acesta este cunoscut, cu siguranta ca si modelele vor fi de actualitate.

Preferintele sunt mereu extrem de diversificate, cu diferente uriase de cele mai multe ori. Acestea pot sa vizeze atat modelele, cat si culorile, textura pielii, prezenta sau lipsa tocului etc.

Avand la baza o versatilitate stilistica de proportii, expertii ANNA CORI intampina doamnele si domnisoarele care stiu sa aprecieze calitatea inalta cu patru sugestii de cizme ce pot fi asortate cu succes oricarei tinute in aceasta iarna.

Acestea vizeaza exclusiv asigurarea unui aspect estetic impecabil, precum si a unui grad inalt de confort.

Cizmele negre din piele naturala, cu toc

O pereche de incaltaminte ce se prezinta sub un design minimalist reuseste de obicei sa se incadreze intr-o mare varietate de tinute.

O propunere a acestui brand se refera la cizmele negre cu toc, realizate din piele naturala, ce pot fi purtate cu lejeritate in combinatie cu fuste lungi sau scurte, dar si cu o pereche de jeansi aspectuosi.

Multe femei vor prefera asortarea acestora cu celebrii blugi skinny, intrucat efectul obtinut pare sa fie unul extrem de sexy si feminin.

Sunt preferate aceste cizme indeosebi deoarece creeaza senzatia de alungire a picioarelor si totodata de subtiere.

Tocul vine ca un plus pentru cele ce doresc sa adauge cativa centimetri, mai exact 9,5 la statura.

Cizmele elegante din piele intoarsa

Este categoria cea mai indragita de cizme din acest sezon. Intrucat conditiile meteorologice sunt in mare parte favorabile, cizmele din piele intoarsa alcatuiesc un trend ce domina topul in aceasta iarna.

Acestea nu doar ca ofera confort sporit purtatoarelor, insa vin si sub un aspect extrem de placut. Pot si purtate in tinute ce includ atat fuste mini, cat si in combinatie cu rochite elegante.

Cizmele casual din piele intoarsa

Modelele ce alcatuiesc aceasta categorie sunt insotite de o tenta casual deosebita, pliindu-se perfect pe criteriile ce vizeaza confortul. Tocurile sunt realizate in asa fel incat sa nu creeze nici un fel de disconfort in purtare, grosimea lor fiind caracteristica ce favorizeaza acest aspect.

Cizmele din piele intoarsa de culoare maro

La fel ca si categoria anterioara, aceasta este dedicata tinutelor elegante cu tente casual.

Oricare ar fi conditiile de vreme si indiferent de cat de scazute ar fi temperaturile, acestea asigura confortul termic optim purtatoarelor, alaturi de lejeritate in miscare.

Iata care sunt recomandarile de cizme oferite de reprezentantii ANNA CORI celor ce doresc sa fie in trend si in acest sezon, fara a face rabat de la confort.

Pe www.annacori.com pot fi vizualizate modelele disponibile, alaturi de specificatiile produselor.

#cizme dama, #cizme piele, #cizme iarna, #cizme inalte , #Shopping