Che Guevara este la mana ta, intr-un ceas dedicat

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 00:00
2311 citiri
Che Guevara este la mana ta, intr-un ceas dedicat
Foto: luxworldwide.com

Zenith a avut intotdeauna o afinitate pentru explorari geografice, insa acum ti-a pregatit o expeditie in lumea istoriei, lansand colectia ACADEMY Cristophe Colomb Hurricane REVOLUCION.

Editia limitata alcatuita din trei ceasuri cu mecanism ce imbina sistemul "gravity control", transmisie in lant si o cadenta inegalabila de 36.000 de vibratii pe ora. Nu in ultimul rand, colectia este intruchiparea celor mai avansate filosofii de creatie Zenith, scrie LuxWorldWide.com.

Mecanismul este vizibil pe cadranul arhitectural, la fiecare dintre cele trei exemplare.

Desi cadranul este impresionant, aspectul revolutionar al colectiei iese in evidenta abia cand intorci ceasul: vei observa chipurile lui Simon Bolivar, Ernesto "Che" Guevara si Emiliano Zapata, pictate in culori vesele, pe spate.

Mai mult, fiecare model infatiseaza o scena sinonima cu revolutionarul pe care il reprezinta, creata in intregime de mana unui mestesugar iscusit, la microscop.

Pentru a face legatura sud-americana intre cele trei personaje, sub mecanismul tourbillon se roteste incontinuu o harta, auriu cu albastru, a emisferei sudice.

Detaliile de mare rafinament sunt realizate ca un omagiu adus revolutiilor care au schimbat lumea orologeriei, dar si lumea ca un tot unitar.

#Zenith ACADEMY Cristophe Colomb Hurricane REVOLUCION, #Zenith Che Guevara , #Shopping