Cele mai tari oferte de cazare la programe de loialitate

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 19:36
1454 citiri
Cele mai tari oferte de cazare la programe de loialitate

Cazare gratuita, afli primul cele mai noi oferte sau posibilitatea de a-ti alege hotelul in care vrei sa stai din cadrul unui lant hotelier, acestea sunt beneficiile cele mai importante ale programele de loialitate. Iata care sunt cele mai "atragatoare" oferte pentru programele de loialitate.

Spre deosebire de ofertele companiilor aeriene, care utilizeaza notiune de "mile", la hoteluri acesta sunt traduse in "puncte", potrivit

BBC.

De exemplu, daca alegi Best Western in Londra castigi cate 10 puncte pentru fiecare dolar din tariful de cazare. Insa, daca alegi Sharaton, vei primi doar 2 puncte pe fiecare dolar cheltuit atat pentru cazare cat si pentru mancare si room-service.

InterContinental pe de alta parte iti ofera 2.000 de puncte la fiecare cazare la hotel, indiferent ca optezi sa stai doar o noapte sau mai multe.

La Best Western in schimbul a 8.000 de puncte primesti cazare gratuita, pe cand la InterContinental Crown Plaza ai nevoie nici mai mult nici mai putin de 25.000 de puncte pentru cazare gratuita.

In ceea ce priveste disponibilitatea la cazare pentru clientii care doresc sa isi folosesca punctele de fidelitate, multe dintre hoteluri sustin ca "nu sunt restrictii pentru perioadele de cazare", insa uneori te poti lovi de explicatii de genul" nu mai avem nicio camera disponibila".

Pentru clientii fideli, care stau 10-15 zile pe an la un hotel, programele de loialitate difera. De exemplu, un astfel de client primeste cazare gratuita oricare unitate de cazare din cadrul lantului hotelier, indiferent de tara. In schimb, un client obisnuit trebuie sa plateasca suplimetar daca alege sa isi folosesca punctele pentru un hotel, aflat intr-o locatie diferita.

O alta oferta pusa la dispozitia clientilor este si "platesti trei nopti si primesti una gratis", promotii care se desfasoara in mod special in timpul perioadelor de extrasezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#programe loialitate, #hoteluri oferte, #clienti reduceri hoteluri, #puncte hoteluri , #Shopping