Cele mai noi modele de yachturi, expuse la Paris

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 09:20
1453 citiri
Cele mai noi modele de yachturi, expuse la Paris

Producatorii de yachturi din intreaga lume se pregatesc sa lanseze noi produse de targul Boat Nautic Show, care va incepe saptamana viitoare la Paris.

Targul Boat Show Nautic se axeaza in mod traditional pe prezentarea noilor modele de ambarcatiuni de lux din Franta, desi exista nenumarate oferta pentru bugete si interese diferite, transmite Luxuo.

Piesa de rezistenta a targului va fi Beneteau, care a lansat multe modele noi si intentioneaza sa le prezinte la Paris.

Brandul Jeanneau va debuta cu patru modele printre care: Sun Odyssey si 44D.

Pe de alta parte, Dufour va prezenta noul model 36 Performance Yacht, care se vrea a fi un exemplu la capitolul eleganta.

Una dintre tendintele acestui an in materie de yachturi este prezenta, din nou, a motorului exterior, noile modele de la Beneteau si Jeanneau indicand progresele inregistrate in reducerea consumului, a greutatii si a poluarii.

Desi, Nautic Show pare a fi un targ destinat exclusiv iubitorilor de ambarcatiuni nautice, organizatorii vor ca acesta sa devina un eveniment de interes pentru intreaga familie. Pentru acesta, au organizat expozitii de animale marine sau expozitii de barci.

In Pavilion I, organizatorii promit un bazin de sport numit "spot" de a prezenta echipamente pentru sporturi nautice.

La targul Nautic Show sunt asteptati 250 de mii de vizitatori, facand din targul de la Paris un rival redutabil pentru cel mai mare targ de acest gen din lume, Boot Dusseldorf, care are loc la finele lunii ianuarie.

Nautic - the Paris International Boat Show - are loc intre 3-11 decembrie la centrul expozitional Porte de Versailles din Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nautic 2011 Paris, #targ yachturi Paris 2011, #modele noi yachturi , #Shopping