Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai luxoase masini electrice

Cele mai luxoase masini electrice


Masinile electrice sunt o solutie "eco-friendly" pentru pasionatii de autovehicule. Pentru ca ei sa nu fie nevoiti sa aleaga intre lux, viteza si stil, producatorii de masini "pluseaza" cu oferte care pot satisface si cele mai sofisticate gusturi.

Afla care sunt cele mai luxoase masini electrice,potrivit
CNBC.

Rimac Concept OneMasina a fost lansata la Salonul Auto de la Frankfurt in 2011, dar va fi disponibila pe piata abia in 2013.

"Este unul dintre cele mai ambitioase proiecte din ultimii ani. Rimac Concept One este o masina de lux care poate ajunge pana la 1000 de cai putere", spune John Filiss, editor al publicatiei "Serious Wheels".

Masina poate ajunge de la 0 la 60 de km in 2,8 secunde, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 190 km/h.

PG ElektrusConsiderata una dintre cele mai elegante masini electrice, creatia designerului auto Michael Frohlich, PC Elektrus va fi lansata pe piata in 2012, cand doar 50 de unitati vor fi disponibile. Printre clientii care si-au anuntat intentia de a cumpara o masina PG Elektrus se numara Brad Pitt.

PG Elektrus costa aproximativ 320.000 de dolari. Masina poate ajunge la 60 km/h in mai putin de 3 secunde, si viteza maxima pe care o poate atinge este de 186 km/h.

S Signature Performance produs de Tesla MotorsCu trei modele de masini electrice pe piata, producatorul Tesla poate fi considerat "un veteran" in domeniu.

"S Signature", modelul de lux cu patru usi este produs in California, un lot de 2012 masini intrand in productie in aceasta vara.

Pretul masinii este de 97.000 de dolari. Viteza maxima pe care o poate atinge S Signature este de 125 km/h.

Rolls-Royce 102EX Phantom Experimental Electric VehicleModelul se afla inca la stadiul de concept, dar prototipul a facut deja inconjurul lumii pentru a evalua feedback-ul cumparatorilor.

Viteza maxima pe care o poate atinge masina este de 99 km/h, ajungand la 60 de km/h in mai putin de 8 secunde.

Garia Mansory EditionMasina de golf poate fi un simbol al statutului. Masina este rezultatul unei colaborari intre Garia si Mansory, producatorii unor masini precum Aston Martin sau Bentley.

Printre elementele care pot fi personalizate se numara podelele de lemn, interioarele din piele rezistente la apa si sistemul sterio.

Masina este disponibila si intr-o varianta care poate fi utilizata si pe strazi, nu doar pe terenul de golf.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3379 ori