Ceasurile Louis Vuitton Cruise 2015 - Ca un fulg de nea pe mana ta

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 00:00
2967 citiri
Ceasurile Louis Vuitton Cruise 2015 - Ca un fulg de nea pe mana ta
Foto: cpp-luxury.com

Noua colectie de ceasuri semnata de casa de moda Louis Vuitton reinvie farmecul artei picturii miniaturale pe o forma adaptata timpurilor moderne si decorata cu diamante.

Pentru a evidentia modelul decorativ "Ramage" al casei de moda franceze prin culoare si atentia pentru detaliu, designerii Louis Vuitton au selectat tehnica picturii miniaturale a cadranelor de ceas, potrivit CPP Luxury.

Realizata de artizani de rang inalt din atelierele La fabrique du Temps Manufacture, tehnica de decorare presupune migala, unui decorator fiindu-i necesare 30 de ore pentru pictarea unui singur cadran.

Reflectia ca de nea raspandita de cadranele ceasurilor este realizata cu ajutorul diamantelor atent selectate pentru a-si potrivi diametrele intr-un cerc perfect.

Ceasurile Cruise 2015 iti vor fura privirea prin jocul stralucitor al diamantelor si frumusetea detaliilor pictate manual pe cadrane.

Fiecare exemplar al colectiei este asortat cu o bratara din piele de aligator care se potriveste culorilor picturii fine aplicate cadranului de ceas: roz stralucitor, turcoaz mat sau rosu stralucitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Louis Vuitton Cruise 2015, #ceasuri pictate manual, #ceas diamante , #Shopping