Ceasuri de colectie: Vacheron Constantin reinterpreteaza operele lui Degas pentru tine

Sambata, 31 Mai 2014, ora 00:00
3937 citiri
Ceasuri de colectie: Vacheron Constantin reinterpreteaza operele lui Degas pentru tine
Foto: Timezone

Poarta un ceas inspirat din arta si creat pentru a aduce un omagiu celor mai faimoase picturi!

In acest weekend, Business24 iti recomanda cele trei noi modele de ceasuri lansate de Vacheron Constantin, din cadrul colectiei "Art Hommage a l'Art de la Danse".

Cele trei ceasuri evoca evoca evenimentele din viata de zi cu zi a unei balerine: orele de studiu, antrenamentele si spectacolele.

Colectia este realizata folosind tehnica antica de emailare "Grand Feu grisaille" pentru a sublinia arta baletului clasic printr-o reinterpretare a faimosului pictor Edgar Degas, scrie Time Zone.

Fiecare ceas are o carcasa din aur alb de 18 carate, cu un diametru de 40 de milimetri, cu ecran din cristal safir, cu spatele din safir negru, fiind rezistent la apa pana la 30 de metri.

Mecanismul este unul elvetian realizat chiar de inginerii Vacheron Constantin, de calibru 2460 SC si are o rezerva de energie de pana la 40 de ore.

Cadranul, realizat din aur alb de 18 carate, este decorat cu email translucid.

Noile ceasuri din colectia Metiers d'Art Hommage à l'Art de la Danse au curea din piele de aligator, cusute manual, si o incuietoare din aur alb de 18 carate.

Daca te-am convins sa faci o astfel de achizitie, afla ca aceste ceasuri sunt disponibile doar in cadrul buticurilor Vacheron Constantin.

#ceas pictura Edgar Degas, #ceasuri Vacheron Constantin, #Art Hommage l Art de la , #Shopping