Cat pret pui pe accesoriul unui cadou

Joi, 23 Iunie 2016, ora 14:02
1080 citiri
Cat pret pui pe accesoriul unui cadou

Accesorizand un cadou adaugi un plus de originalitate, prin care creezi imediat un design atractiv fara sa te complici prea tare.

In alegerea celor mai frumoase hartii sau panglici decorative este foarte important ca acestea sa reflecte personalitatea celui care va primi darul.

Valoarea este pusa in evidenta si de acele acesorii pentru cadouri care sporesc interesul si atrag din punct de vedere vizual.

Indiferent de dimensiunea darului, acesta trebuie sa fie neaparat decorat pentru a fi mai deosebit.

Multe tutoriale circula pe internet cu diverse moduri de a accesoriza un dar pentru a obtine cele mai neasteptate rezultate.

Conform Ribox, este indicat sa-ti formezi singur un ambalaj care sa se potriveasca perfect cu ceea ce se ascunde in cutia de cadou. Acest ambalaj poate fi creat din diverse folii colorate si din fundele pe care le comanzi special pentru cadou.

Spre exemplu, o panglica de rafie poate sa stabilieasca un echilibrul si sa se armonizeze foarte rapid cu hartia de impachetat pe care ai ales-o, pentru a conferi un iz mai aparte cadoului pe care il oferi.

O calitate incontestabila este atribuita printr-un accesoriu simplu, dar esential pentru aspectul vizual.

Marga Baltaretu, designer la un atelier floral si-a exprimat punctul de vedere in privinta accesoriului destinat cadourilor.

"Atunci cand ne dorim sa imbracam florile intr-un ambalaj trebuie sa avem grija ca acesta sa le completeze intr-un mod placut. Vorbim aici despre a potrivi diversele tipuri de ambalaj cu florile din compozitie, cu texturile, culorile, formele lor. Ambalajul este important in masura in care aduce un plus de valoare compozitiei sau ajuta la conturarea stilului lucrarii. De multe ori o simpla panglica este tot ceea ce trebuie pentru a desavarsi un buchet", spune Magda.

Cand alegi un ambalaj potrivit compozitiei ajuti la conturarea stilului aranjamentului ales!

Exista o gama variata de accesorii cadou, dar fiecare sunt folosite in functie de imaginatia celui care daruieste.

Insa trebuie sa tii cont ca orice este permis, daca la final o sa ai un rezultat care te incanta si te face sa simti ca ai obtinut ceea ce ai dorit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambalaj cadou, #impachetare cadou, #ambalaj flori , #Shopping