Casele in copaci: "Moft" de 94.000 de euro

Vineri, 02 Martie 2012, ora 19:15
7804 citiri
Casele in copaci: "Moft" de 94.000 de euro

Pentru iubitorii de natura, dependenti sa traiasca in mijlocul naturii, o locuinta in copac poate fi cel mai frumos cadou. Casele "eco-friendly" nu fac rabat nici de la calitatea facilitatilor, care se ridica la standardele unui hotel de cinci stele.

Cererea de astfel de unitati de cazare este atat de ridicata incat exista hoteluri ca Hafnerleiten Hoguf in Germania care ofera cazare si facilitati de lux...in copac.

Blue Forest, este optiunea de "apartament rezidential" in natura, designul si dotarile ridicandu-se la standardele unui adevarat hotel de lux, scrie Bornrich.

Casele sunt construite din lemn, si doatate cu o bucatarie complet mobilata si utilata, baie functionala, geamuri termopan. Printre facilitatile puse la dispozitia clientilor se mai numara plita electrica, sisteme de iluminat LED, sisteme de incalzirea apei pe baza de GPL. Exista de asemenea optiuni pentru a instala o panouri solare, un sistem de colectare a apei de ploaie.

In cazul in care esti in cautarea unei unitati de cazare care sa iti aminteasca de povestea lui Romeo si Julieta, poti alege un model de casa eco-friendly.

Constructia include doua turnuri separate de o pasarela baldachin. Copii si adultii vor avea spatii separate, fiecare unitate de cazare avand un design axat pe necesitatile locatarilor: spatiul pentru copii are un loc de joaca si chiar o trapa secreta.

Iti poti alege propriul model de casa, insa trebuie sa pregatiti un buget cuprins intre 78.000 de dolari si 94.600 de dolari.

#casa in copaci pret, #modele case copaci, #cat costa o casa in copac, #constructii casa copac , #Shopping