Carucioare sport + mamici moderne = dragoste la prima vedere

Luni, 13 Martie 2017, ora 12:46
996 citiri
Carucioare sport + mamici moderne = dragoste la prima vedere

In ultimii ani, producatorii de carucioare sport au observat o crestere in vanzari, iar motivul este unul foarte interesant: multe mamici, cu un stil de viata sanatos si inainte de a ramane insarcinate, considera ca aceste tipuri de carucioare sport reprezinta un real ajutor in a reintra in viata de dinaintea sarcinii.

O plimbare in unul dintre modelele de carucioare sport reprezinta confort si siguranta pentru bebelusul care descopera lumea, dar si un moment in care mamica sau taticul pot alerga.

Interesant este faptul ca nu doar aceste mamici sunt avantajate si vor sa cumpere unul dintre aceste carucioare sport. Au o multime de avantaje acestea, avantaje precum:

* sunt usor de pliat, astfel ca pot sa incapa in lift, in portbagaj si ocupa un spatiu foarte mic in locuinta parintilor

* iau usor curbele

* modelele de carucioare sport sunt cele care cantaresc cel mai putin dintre toate cele de pe piata

* sunt extrem de practice, mulate parca pentru mamicile care au o viata activa si care vor sa il includa si pe bebe in ea

Spuneam mai sus ca modelele de carucioare sport sunt ideale pentru mai mult tipuri de mamici. Nu doar cele care adora sa faca sport si abia asteapta sa revina la silueta de dinainte de sarcina prefera astfel de tipuri de carucioare, dar ele se adreseaza si celor care trebuie sa faca singure cumparaturile, sa plateasca facturile, celor care trebuie sa parcurga o distanta mai mare pentru a face o plimbare in parc cu micutul si deci trebuie sa mearga cu cel mic pe strazile aglomerate si nu tocmai perfecte din punctul de vedere al asfaltului, celor care nu stau doi ani in concediu maternal, dar care la finalul zilei, dupa o zi epuizanta la munca, vor sa iasa la plimbare cu micutul sau micuta.

Practic, aceste modele de carucioare sport sunt ideale pentru orice tip de mamica. Iar daca mai adaugam si faptul ca ele au preturi extrem de accesibile, potretul e complet si e de la sine inteles de ce producatorii de carucioare sport se bucura de succes in ultimul timp si continua sa se bucure de el.

Singurul dezavantaj al acestora il reprezinta faptul ca cel mic trebuie sa aiba cel putin 4 luni pentru a putea fi transportat in ele.

La Noriel, astfel de carucioare sunt interesante ca pret, sunt colorate, iar viitorii parinti care vor sa achizitioneze unul dintre ele trebuie sa stie ca la comenzi de minimum 150 RON, transportul lor e gratuit oriunde in tara.

#carucioare sport , #Shopping