Camera video vanduta pentru 625.000 de dolari. Vezi de ce a costat atat

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 16:36
1123 citiri
Camera video vanduta pentru 625.000 de dolari. Vezi de ce a costat atat

O camera video utilizata in timpul filmarilor pentru filmul "Razboiul stelelor: Editie Speciala" a fost vanduta pentru suma de 625.000 de dolari.

Una dintre camerele video folosite in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Razboiul Stelelor: Editie Speciala" a fost vanduta la licitatie, doborand toate recordurile precedente stabilite de echipamentele folosite in industria cinematografica.

In cadrul licitatiei "Debbie Reynolds Collection Part II", organizata la inceputul lunii decembrie de catre casa Profiles in History, camera video a fost vanduta cu 625.000 de dolari, potrivit contactmusic.com citat de Mediafax.

Camera Panavision Psr 35 mm a fost folosita de George Lucas pentru a realiza cadrele principale ale filmului. Camera a fost vanduta cu toate accesoriile originale. Ea a fost restaurata si este complet functionala.

Urmatoarea licitatie organizata de casa Profiles in History se va numi "Icons of Hollywood" si va avea loc pe 15 si 16 decembrie la The Paley Center for Media din Beverly Hills.

Printre obiectele scoase la vanzare se numara pantofii rubinii ai lui Dorothy si costumul personajului Leul cel Las din filmul "Vrajitorul din Oz", masina sport - un model DeLorean - din lungmetrajul SF "Inapoi in viitor III", costumul de pilot purtat de Steve McQueen in timpul cursei de la Le Mans si pelerina purtata de Bela Lugosi in filmul "Dracula".

#Star Wars camera video, #licitatie camera video Star Wars , #Shopping