Cadouri pentru pasionati de masini: Accesorii Bentley, Porsche sau Mercedes-Benz

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 00:00
7750 citiri
Cadouri pentru pasionati de masini: Accesorii Bentley, Porsche sau Mercedes-Benz
Foto: shop.bentleymotors.com

Cadoul ideal pentru un prieten sau partener pasionat de masina sa poate fi chiar masina, sub diferite forme. Poti alege un stick USB, un automodel, o servieta produsa de brandul respectiv sau o pereche de manusi din piele, ce poarta insemnele companiei.

Bentley, spre exemplu, a lansat cateva astfel de idei de cadou si te avertizeaza: trebuie sa faci comanda pana pe 10 decembrie, daca vrei sa ajunga in timp pentru tolba lui Mos Craciun.

Bentley nu este singurul brand auto cu astfel de idei de cadouri, si Porsche are un astfel de catalog international online. In plus, anul trecut Mercedes-Benz lansase o colectie speciala de Craciun ce includea ceasuri incrustate cu cristale Swarovsky, pixuri cu steaua Mercedes in capat, masini in miniatura pentru copiii intre 3 si 5 ani sau masini adevarate, Mercedes-Benz, decorate de Craciun.

Iata cateva dintre propunerile pentru pasionatii de Bentley

Bentley Continental GT USB 8GB, 35 de lire sterline

Foto: shop.bentleymotors.com

Acest stick USB are acelasi design ca si modelul Continental GT si are o capacitate de 8 GB. Are un mecanism prin care stick-ul iese din portbagaj, iar farurile se aprind in timpul utilizarii.

Leather briefcase black, 550 lire

Foto: shop.bentleymotors.com

O servieta realizata manual chiar de designerii Bentley, dintr-o piele de cea mai inalta calitate poate fi cadoul perfect, chiar si pentru tine.

1-12 Continental GT with Styling Body Kit, 295 de lire

Foto: shop.bentleymotors.com

Cu roti elegante se 21 de milimetri si un exterior de culoare "Extreme Silver", acesta este cel mai recent model din Colectia de automodele Continental GT, ce include si specificatiile Mulliner Styling.

Dents classic gents gloves black/purple, 89 de lire

Foto: shop.bentleymotors.com

Poti alege o pereche de manusi clasice facute din piele de oaie, cu margini mov, elegante, si interior din casmir negru. Vin si cu cate o capsa cu simbolul Bentley pe ea.

#cadouri pasionati masini, #cadouri masini, #cadou Bentley, #Cadou Porsche, #Cadou mercedes Benz , #Shopping