Cadouri pentru o masa in stil frantuzesc

Sambata, 24 Martie 2012, ora 00:00
1725 citiri
Cadouri pentru o masa in stil frantuzesc

Cadourile business to business conteaza foarte mult pentru relatia dintre tine si partenerul tau de afaceri, iar alegerea ta este cu atat mai dificila tinand cont de diversitatea gusturilor. Colectia Jardin d'Eden de la Christofle, insa, te va ajuta sa iesi din acest impas.

Jardin d'Eden poarta semnatura celebrului designer olandez Marcel Wanders si imbina perfect stilul baroc, clasic cu stilul minimalist caracteristic zilelor noastre, fiind decorate cu o singura gravura. Linia de tacamuri este inspirata dupa o gradina luxurianta, cu model de frunze, flori si ghirlande inlantuite.

Editia este una aniversara, prin care Christofle isi sarbatoreste cei 180 de ani de prelucrare a argintului si subliniaza interesul pe care casa franceza Christofle il acorda mestesugului de prelucrare a argintului.

Specialistii acestei casa stiu cat de importanta este rabdarea si observarea lenta a lucrurilor, dar si atentia acordata detaliilor.

Gravura embosata este punctul forte al acestei linii, ceea ce presupune ca maestrul argintar sa plaseze foita de argint pe o matrita si sa o modeleze cu delicatete si acuratete. La o privire mai atenta vei observa ca este o gravura alcatuita dintr-o combinatie de granulare, slefuire si filigranare.

Colectia de tacamuri Jardin d'Eden, creata de Marcel Wanders pentru Christofle, este disponibila numai la My House, in seturi de 24 de piese pentru 6 persoane, in varianta argintata, aurita partial sau total.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou cina, #cadou lux, #cadou business , #Shopping