Cadouri Last Minute de Valentine's Day. Tu cum o impresionezi?

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 00:00
4426 citiri
Cadouri Last Minute de Valentine's Day. Tu cum o impresionezi?

Cauti un cadou pe ultima suta de metri, dar nu vrei sa cazi in extrema cliseelor?

Marile case de moda si bijuterii au anticipat situatia in care te afli acum si s-au "inarmat" cu obiecte irezistibile pentru doamne.

Asadar, am stabilit: nu-ti doresti sa oferi clasicele cutii de ciocolata, eternele buchete de flori sau siropoasele declarati de dragoste. Le scoatem de pe lista si ceea ce ramane arata foarte bine!

Firme precum Chopard, Salvatore Ferragamo sau Tiffany&Co. au scos la vanzare, special pentru aceasta perioada, accesorii romantice care o vor surprinde cu siguranta.

Marca frantuzeasca Chopard se declara mesagerul dragostei in colectia sa Happy Diamonds, utilizand ca simbol principal o inima, una din formele favorile ale casei specializata in bijuterii.

Linia include cercei, inele si bratari insa iese in evidenta colierul cu pandantiv cu centrul transparent unde se pot vedea cateva pietre pretioase.

Delicatetea pe care o transmite aceasta piesa o face cadoul perfect nu numai pentru sotie sau iubita dar si pentru mame, surori sau prietena cea mai buna.

Salvatore Ferragamo propune un luxos ceas pentru acest Valentine's Day. Accesoriul este decorat cu mici rubine care il trasnforma intr-o piesa sofisticata, iar designul este de asa natura incat acesta poate fi purtat atat intr-un look elegant cat si intr-unul casual.

Tiffany&Co. este un clasic si totodata preferatul femeilor de pretutindeni, designul bijuteriilor sale emanand feminitate si bun gust. Pentru acesta perioada, casa de bijuterii a prezentat o colectie demna de ziua dragostei si a prieteniei. Colectia Tiffany Locks include charm-uri sub forma faimoaselor lacate, semnatura casei, dar si de inima. Materialele utilizate sunt metale pretioase precum aurul si argintul, prelucrate manual.

Portofelele casei Burberry sunt un alt cadou potrivit pentru aceasta ocazie. Culorile si materialele alese sunt specifice sezonului, dar pot fi purtate pe tot parcursul anului.

Louis Vuitton ne prezinta patru elemente ideale pentru a fi daruite de Valentine's Day.

Pentru o doamna cocheta poti alege lantul cu pandantiv in forma de inimioara si cheita (414 euro), dar si un breloc impresionant(285 euro) toate acestea putand fi achizitionate atat in set cat si separat.

Pentru impatimitele modei exista un mini portofel in forma de inima ce poate fi utilizat ca si breloc (330 euro) .

Piesa de rezistenta a casei Louis Vuitton este ceasul editie limitata intr-un rosu aprins cu imprimeul monogram vernis. Pretul este pe masura: 5.510 euro.

Spor la cumparaturi!

Articol de Gabriela Stanescu, Personal Shopper.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri Valentines Day, #cadou femei, #cadouri lux , #Shopping