Cadouri inspirate, de Craciun: Sfaturile unui personal shopper

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 00:00
3400 citiri
Cadouri inspirate, de Craciun: Sfaturile unui personal shopper

Febra cumparaturilor a inceput deja si timpul ramas pentru a alege cadoul perfect se scurge, incet-incet. Tu ai ales cadoul potrivit pentru fiecare persoana importanta din viata ta, fie ea personala sau profesionala?

Dupa o raita in marile magazine din Bucuresti, am alcatuit o lista cu lucruri ce pot deveni foarte usor "cadoul perfect" pentru orice pesoana draga.

Iata cateva idei de magazine si branduri pe care nu ar trebui sa le ratezi, dar si accesorii cu care nu vei da gres niciodata:

Magazinul Moschino din calea Dorobantilor nr. 181 este un bun punct de reper unde putem gasi o gama variata de cadouri. La inceputul acestui an Jeremy Scott a preluat casa de moda oferind un aer mai modern si actual.

Un alt magazin, de acesta data de pantofi, este Distinto situat in calea Dorobantilor nr. 133 unde putem gasi un cadou frumos pentru domni mai pretentiosi si nu numai, pantofi "made in Italy" ale faimoaselor case italiene Pollini, Casadei, Giuseppe Zanotti, A. Testoni.

Vizavi este situat Victoria 46, pe calea Dorobantilor 126-130, unde putem gasi mai multi designeri la un loc, printre care se numara Agent Provocateur, MurMur, La Martina, Paisi, dar si designeri romani precum Ramon Filip, Cristina Savulescu, Venera Arapu.

In ceea ce priveste accesoriile, in magazinul Louis Vuitton situat in incinta hotelului Marriott din Calea 13 Septembrie nr. 90 vei gasi cadoul perfect pentru orice doamna sau domnisoara de aceste sarbatori.

De exemplu, modelul Speedy LV (incepand cu 660 de euro) este o geanta clasica purtata si de Audrey Hepburn sau Jackie Kennedy.

In incinta aceluiasi hotel mai putem gasi Valentino, Dolce&Gabanna, Roberto Cavalli.

O rochie de la oricare din designerii mentionati mai sus este cadoul perfect pentru sotie sau mama (preturile incepand de la 1.000 de euro), si nu numai, in interior gasindu-se actualele colectii toamna-iarna 2014/2015.

Un alt cadou util si dorit sunt stilourile Montblanc (745 de euro) si ceasurile ROLEX (pret la cerere) cu care ii putem surprinde pe cei dragi, acestea fiind doua dintre accesoriile care nu se demodeaza niciodata.

Se spune ca cel mai bun prieten al unei femei sunt diamantele, iar noi, doamnele, le adoram, asa ca indiferent de la cine le primim acest cadou ne rasfata si ne face sa ne simtim importante. Lantul de magazine CELLINI ne ofera o gama ampla de bijuteri de acest gen.

In speranta ca veti indeplini si anul acesta dorintele celor dragi, va urez shopping placut!

Gabriela Stanescu,

Personal Shopper

#cadouri inspirate Craciun, #personal shopper Craciun, #cadouri craciun , #Shopping