Cadouri "home decor" de lux pentru sarbatori

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 11:19
4456 citiri
Cadouri "home decor" de lux pentru sarbatori

Daca ai ramas in pana cu ideile de cadouri de Craciun, atunci poti incepe sa te gandesti la cumpararea unor obiecte de design interior sau specialitati culinare, care fac deliciul gurmanzilor si ii surprind placut pe ceilalti.

In continuare te poti inspira din ghidul de idei de cadouri de lux pe care prietenii tai vor adora sa le aiba in casele lor, realizat de Elitechoice.org.

Glob eco de sticla

Cadourile de lux ecologice sunt in mare voga acum, de aceea designerul Kristyna Pojerova a realizat dintr-un bec stricat un produs ce seamana cu globurile de sticla din magazine. Diferenta o face faptul ca plantele din el cresc, transformandu-l astfel intr-un ghiveci transparent, care costa in jur de 1.300 de euro.

Lenjerie de pat Millesimo

Acest set de lenjerie de pat este realizat din satin creat in Italia, in procesul de realizare folosindu-se prese de bumbac egiptene. Rezultatul sunt aceste cearceafuri minunate, incredibil de moi si cu bordura de dantela, ce pot fi achizitionate la pretul de 1.250 de euro.

Suport de vinuri de la Rail Yard Studios

Acest suport de vinuri de la Rail Yard Studios e un suport mai special, la realizarea sa fiind folosite 16 piese de bucati de cale ferata de la o companie feroviara din Tennesse.

Pe langa sinele de cale ferata, suportul de vinuri e realizat din lemn de nuc americat cu finisaj de stejar auriu.

Rack Rail Studios a realizat doar 25 de piese de acest gen, iar pretul lor este de 750 de euro.

Vas de cristal Massena pentru gheata

Acest vas pentru gheata face parte din colectia Massena a brandului Baccarat si este realizat din cristal pur. Pretul unui astfel de vas se ridica la 600 de euro.

Tava de piele de la Ralph Lauren

Ralph Lauren a conceput aceasta tava pentru mic dejun la pat realizat din piesele unei sa de calarie, gandindu-se ca ar fi un cadou perfect, desi putin excentric, pentru cei pasionati de calarie.

Catarmele si monograma ecvestra adauga un plus de stil acestei tavi, ce poate fi achizitionata la pretul de circa 450 de euro.

Set de caviar de cinci stele

Orice gurmand va aprecia acest set de caviar asortat, livrat impreuna cu o cutie eleganta.

Setul cuprinde 30 de grame de caviar de 5 sortimente, Royal Ossetra, Alverta Clasic, Royal Transmontanous, Royal Siverian si Hackelback si costa in jur de 450 de euro.

#Ralph Lauren, #home decor lux, #set caviar, #lenjerie pat Italia, #cristal Baccarat, #cadouri, #cadouri sarbatori, #cadouri lux , #Shopping