Cadouri deosebite pentru ea: De Dragobete, ofera-i un buchet de ciocolata

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
11377 citiri
Cadouri deosebite pentru ea: De Dragobete, ofera-i un buchet de ciocolata

Florile si ciocolata sunt cele mai la indemana alegeri cand vrei sa faci un cadou iubitei. Acum, ca tot se apropie Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii, poti incerca o combinatie inedita si surprinzatoare: buchetele din ciocolata!

Alege un cadou delicios, un buchet care nu se va ofili, ci va rezista pana in momentul in care tentatia devine prea mare.

Acum poti sa cumperi un buchet format din...bomboane. Desigur, daca vrei ca buchetul sa contina si flori adevarate, nu trebuie decat sa specifici. In Romania exista cateva florarii care se ocupa cu amenajarea unor buchete dulci si irezistibile.

Petalele florilor sunt facute din hartie creponata, frumos colorata, iar bobocii sunt de fapt bomboane. Artizanii florari aleg cele mai fine selectii, precum Raffaelo, Mars, Heidi sau Lindt.

Daca ai vrea sa pui intr-un aranjament atat flori, cat si bomboane, atunci trebuie sa consulti oferta florifrumoase.ro. Aici, trandafirii sunt combinati cu bomboane Ferrero Rocher sau Raffaelo. Preturile incep de la 160 de lei si ajung pana la 340 de lei, pentru un cos format din trandafiri rosii, verdeata luxurianta si bomboane Ferrero Rocher.

Un alt site de unde te poti insipira pentru cadourile dulci, irezistibile, este buchete-dulci.cart.ro. Poti cumpara aranjamentul "Flori de gradina", format din dropsuri cu fructe, bomboane Heidi si Mentos. Acesta combina gustul ciocolatei cu cel al fructelor si al mentei si costa 132 de lei.

O alegere la fel de inspirata ar fi "Boboci de ciocolata", format din bomboane Iceberg si bomboane Activ Fresh. Vei plati pentru el 54 de lei. Pentru "Trandafirii iubirii" vei plati 86 de lei si vei putea oferi persoanei iubite un aranjament delicios, care contine bomboane Raffaello, bomboane Mon Cheri si Activ Fresh.

Ai putea consulta si oferta candybouquet.ro, un concept inspirat din SUA. O gama larga de dropsuri si bomboane de ciocolata delicioase sunt ambalate intr-un mod original, asortate cu accesorii unice si aranjate cu delicatete in vase incantatoare, pentru a crea un aranjament floral plin de culoare, gust si stil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou Dragobete, #cadouri, #aranjament floral, #buchet bomboane, #buchet flori bomboane , #Shopping