Cadouri de lux, "la extrem"

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 08:34
2129 citiri
Cadouri de lux, "la extrem"

Cumparaturile de Craciun sunt in toi! Iata cateva sugestii pentru cei care isi permit sa cheltuiasca milionane de euro pe cadouri de la Bornrich.

Butoni fabricati din AK-47

Butonii rezista...toata viata. Sunt confectionati din aur alb si rosu de 18 carate si sunt finisati cu metal de la pustile model AK-47. Sunt unii dintre cei mai scumpi butoni din lume, realizati intr-o editie limitata de 20 de perechi.

Jetlev R200 Jetpack

Jetpack este cadoul cel mai potrivit pentru o persoana pasionata de zbor, sau ...de James Bond, fiind un model creat pentru celebrul personaj. Uita de echipamentele inchiriate si alege sa iti cumperi propriul echipament pnetru care trebuie insa sa scoti din buzunar 100.000 de dolari. Richard Branson si Larry Page si-au comandat deja cate un set.

Cadran de ceasuri

Industria producatorilor de ceasuri se reinventeaza permanent, fiind probabil cea mai dinamica ramura a industriei de lux. O companie germana a inventat cel mai scump cadran de ceasuri, denumit "Gigantis", in care ceasurile sunt controlate de catre un sistem informatic. Sistemul, inalt de sase metri este "incarcat" cu tehnologie moderna, cu smarthphone-uri si sisteme stereo. Costul este pe masura, 240.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri scumpe, #Craciun 2011 cadouri scumpe , #Shopping