Cadouri de inspiratie africana: Ce zici de arta functionala Carrol Boyes?

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
3144 citiri
Cadouri de inspiratie africana: Ce zici de arta functionala Carrol Boyes?
Foto: giftvault.com

Cadou simbolic sau util? Nu stii ce sa alegi? Business24 iti prezinta in acest weekend cateva idei ce imbina arta cu functionalitatea, intr-o colectie realizata de designerul de talie internationala Carrol Boyes.

Aceste obiecte de arta, extrem de functionale, au ca sursa de inspiratie cultura africana: Un cadou excelent pentru un prieten cu gusturi, ce adora sa aiba un living elegant.

Poti alege un suport de reviste, un bol special pentru chispuri si alune, un bol pentru fructe sau chiar o masuta unica, pentru sufragerie.

Cel mai important, insa, ar putea fi faptul ca sunt lucrate manual in Africa de Sud, din aluminiu, cu piele sau otel inoxidabil, in functie de utilitatea fiecareia in casa.

Suport de reviste Carrol Boyes

Foto: giftvault.com

Lucrat de mana cu atentie in Africa de Sud, acest suport de reviste sculptat este un cadou unic, care va adauga o nota artistica si contemporana oricarei sufragerii.

Suportul este realizat din piele, iar figurinele sunt realizate din aluminiu.

Pret 295 de lire, prin comanda online pe GiftVault

Masa pentru bauturi Carrol Boyes

Foto: giftvault.com

Aceasta masa pentru bauturi realizata de Carrol Boyes este o adevarata opera de arta, sprijinita perfect de doua siluete africane. Suportul este livrat fara sticle, dar vine cu niste modele care te vor ajuta sa tai o sticla la dimensiunile potrivite.

Pret 1. 338 de lire, prin comanda online pe GiftVault

Bol Carrol Boyes

Foto: giftvault.com

Realizat de mana in Africa de Sud, sin aluminiu si otel inoxidabil, acest bol ar putea fi un cadou elegant pentru orice casa. Bolul este sustinut cu delicatete de catre silueta unui om si poate fi folosit ca bol pentru salata, bol de fructe sau, pur si simplu, element de decor.

Pret 450 de lire, prin comanda online pe GiftVault

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou util, #cadou arta, #obiecte decor arta , #Shopping