Cadouri de Craciun: Ce vor cumpara bogatii lumii

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 12:08
2519 citiri
Cadouri de Craciun: Ce vor cumpara bogatii lumii

Dupa patru ani de criza financiara, bogatii lumii nu vor face economii la cheltuielile pentru cadourile de sarbatori din acest an.

"Bogatii lumii si-au pregatit in acest an bugetele pentru cheltuieli si chiar le-au suplimentat pentru sarbatorile din acest an", spune Jim Taylor, vicepresedinte Harrison Group, citat de Cnbc.

O familie cheltuieste in medie de patru ori mai multi bani in luna decembrie decat in oricare alta luna din an, potrivit unui studiu al Federatiei Nationale de comert cu amanuntul.

Pentru cei care nu au de gand sa faca economii pentru cadourile din acest an, exista o multime de articole care pot satisface si cele mai pretentioase gusturi. Iata cateva dintre ele.

Geanta Valentino Demetra

Pret: 19.500 de dolari

Creatorii Valentino au inclus modelul de geanta Demetra intr-o colectie exclusivista, denumita "Goddness Collection". Gentile Valentino sunt in editie limitata si pot fi cumparate doar de la magazinele Bergdorf Goodman.

Foaier de lux

Pret: 75.000 de dolari

Un foaier este cu siguranta o investitie pentru persoanele extravagante. Inspirat din programul de televiziune "I dream of Jeannie, celebru in anii 1960, foierul este o constructie destinata relaxarii. Culorile "peretilor" pot fi schimbate dupa bunul plac al proprietarului.

2012 Ferrari FF

Pret: 395.000 de dolari

Pasionatii de automobile asteapta in fiecare an cu sufletul la gura lansarea colectiei exclusiviste Neiman Marcus. Nici in acest an nu au fost dezamagiti.

Doatat cu un motor de 651 de cai putere, Ferrari FF poate ajunge la 96 km/ora in doar 3,7 secunde. Masina dispune de 4 sisteme de tractiune, astfel incat poate fi condusa si pe terenuri accidentate.

#cadouri scumpe, #cadouri exclusiviste , #Shopping