Black Friday 2018: Pana la 60% reduceri la jucarii si accesorii pentru copii

Miercuri, 14 Noiembrie 2018, ora 16:07
1121 citiri
Black Friday 2018: Pana la 60% reduceri la jucarii si accesorii pentru copii

Copilul este comoara oricarui parinte, iar zambetul lui aduce fericire si pace in sanul fiecarei familii. Si pentru ca stim cat de mult conteaza pentru tine sa-ti vezi micutul binedispus, de BLACK FRIDAY 2018, ti-am pregatit reduceri de pana la 60%, la jucarii, carucioare, haine, incaltaminte, hrana... mai pe scurt, la tot de ce are nevoie un copil pentru a creste mare, voios si sanatos.

De pe 16 pana pe 19 decembrie, pe Esteto.ro, gasesti cele mai avantajoase preturi la mii de produse, toate, de o calitate ireprosabila. Nu poate fi altfel, cand vorbim despre copii - cele mai scumpe fiinte din viata noastra.

Vezi toate reducerile Esteto Black Friday aici: https://www.esteto.ro/black-friday

Indiferent de varsta copilului tau, Esteto.ro este locul in care vei gasi tot ceea ce cauti! Intra pe site-ul nostru si convinge-te de asta.

Sa pornim intr-o calatorie imaginara cu micutii nostri, pentru a vedea cat de indispensabile sunt produsele pe care le gasesti la noi. Unde? Sa zicem, la munte, cu masina. Si pentru ca siguranta celor mici este o prioritate, iti punem la dispozitie scaune auto pentru copii, care pot fi folosite incepand cu primele zile si pana la varsta de 12 ani, realizate din materiale de calitate, prietenoase copilului. Sunt prevazute cu mai multa spuma decat un scaun obisnuit, ceea ce sporeste confortul, dar si sansele unei calatorii linistite, de care sa se bucure inreaga familie.

Drumu-i lung, iar pentru ca micutul sa nu se plictiseasca, i-am pregatit multe, multe jucarii, care cu siguranta ii vor fi pe plac - figurine, roboti, masinute, papusi, jucarii de plus, puzzle si multe altele, la preturi atractive pentru parinti.

E timpul pentru un popas! Scoatem din portbagaj caruciorul sau landoul, unul din sutele pe care le gasesti la noi. Fie ca ai nevoie de un carucior modular, al carui scaun se poate transforma cu usurinta intr-un landou, fie de un carucior sport sau unul cu doua locuri pentru gemeni, toate modelele, foarte practice si usor de folosit, sunt la un click distanta.

In acelasi timp, nu uitam ca se apropie ora pranzului. Revenim pe Esteto.ro si cumparam hrana pentru copii - piure, cereale, lapte praf, ceaiuri, sucuri si deserturi pentru bebelusi. Meniul il faci tu, pentru ca nu cunoaste nimeni mai bine decat tine preferintele culinare ale micutului.

Ajungem la destinatie, la munte, la hotel, acolo unde, in primul rand, avem grija de confortul copilului, sa amenajam spatiul asa incat sa se simta bine. Instalam patutul pliabil, pe care l-am luat cu noi, cateva perne moi si o paturica cu o textura moale, delicata la atingere, potrivita manutelor mici ale bebelusului si alte jucarii.

Inceputul e bun, nu-i asa? Bucura-te de fiecare clipa petrecuta alaturi de copilul tau, mai cu seama acum, cand poti comanda totul online.

Daca copilul e fericit, parintele nu poate fi altfel!

#Black Friday reduceri , #Shopping