Biletele pentru concertele Scorpions si Jose Carreras, reduse miercuri cu 25%

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 09:30
1231 citiri
Biletele pentru concertele Scorpions si Jose Carreras, reduse miercuri cu 25%

Biletele pentru concertul Scorpions din 14 decembrie si pentru Gala de Craciun cu tenorul Jose Carreras din 15 decembrie, evenimente ce se vor desfasura la Pavilionul Central Romexpo, vor fi puse in vanzare miercuri la pret redus cu 25 la suta.

Conform unui comunicat Project Events, timp de 24 de ore, incepand cu ora 0,00 a zilei de 11 decembrie, fanii vor putea achizitiona tichetele cu pret redus la toate categoriile.

De asemenea, organizatorii anunta ca au luat decizia unui suplimentari, cu un numar restrans de bilete, de 300 de locuri, la categoria Normal Circle pentru concertul Scorpions.

Tichetele cu pret redus pot fi achizitionate cu reducerea de 25 la suta la preturile de 300 lei la categoria Super VIP, 244 lei - VIP, 188 lei - Golden Circle si 113 lei - Normal Circle.

Trupa Scorpions va sustine pe 14 decembrie, la Bucuresti, un spectacol ce face parte din "Rock'n Roll Forever Tour 2013". In deschiderea evenimentului va concerta formatia Trooper.

Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Fanii din Romania fac parte dintre norocosi, tara noastra fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte, potrivit comunicatului citat.

Pentru Gala de Craciun, in cadrul careia celebrul tenor Jose Carreras va sustine un concert extraordinar impreuna cu Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez, Corul Academic Radio si soprana Natalia Ushakova, tichetele cu reducere de 25 la suta pot fi achizitionate la preturile de 488 lei la categoria VIP, 375 lei - categoria 1, 300 lei - categoria 2, 225 lei - categoria 3, 188 lei - categoria 4, 150 lei - categoria 5 si 113 lei - categoria 6.

Biletele se pot achizitiona din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, librariile Adevarul si Mihai Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1 sau de pe site-urile www.biletoo,ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.groupon.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concert Jose Carreras, #concert Scorpions, #concert Romexpo, #reducere bilete concert , #Shopping