Bijuterii de Rodrigo Otazu, designerul vedetelor, comercializate in Romania

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 16:18
2797 citiri

Bijuterii de Rodrigo Otazu, purtate de numeroase vedete, printre care Lady Gaga, Madonna, Beyonce, Jessica Biel, Jennifer Lopez, Lucy Liu si Britney Spears, vor putea fi comandate online in Romania, timp de patru zile, incepand de vineri, informeaza un comunicat.

Celebrul designer, cu magazine raspandite in 30 de tari si cu un palmares consistent de staruri internationale indragostite de creatiile sale, va fi prezent pe www.fashiondays.ro, cu linia Otazu Sterling Silver, incepand de vineri, timp de patru zile.

Caracterizate prin originalitate si spectaculos, piesele Otazu reprezinta o declaratie puternica a femeii care alege sa le poarte, o femeie sigura pe sine, care se bucura de propria frumusete indiferent de varsta si careia ii place sa fie remarcata.

Multiple tinute de pe covorul rosu, dar si cele etalate de cele patru protagoniste ale francizei "Totul despre sex", in cel de-al doilea lungmetraj, au fost accesorizate cu bijuterii Otazu.

Rodrigo Otazu se inspira din muzica, arhitectura si arta, din eleganta frantuzoaicelor, stilul clasic al femeilor din America, cel experimental al londonezelor si din alura sexy a italiencelor.

"Totul se reduce la chimie. Moda este despre a fi seducator si elegant si acest principiu dupa care ma ghidez se simte in piesele mele", spune Rodrigo Otazu.

#bijuterie designer celebru, #bijuterie rodrigo otazu, #bijuterii scumpe , #Shopping