Biciclete de lux, la moda printre bogatii Chinei

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 14:33
3500 citiri
Biciclete de lux, la moda printre bogatii Chinei

Bicicletele de lux sunt la moda printre cei mai bogati oameni din China. Marii producatori de masini ca BMW sau retaileri de haine din China, cum ar fi Shanghai Tang se intrec in lansari de biciclete de mii de dolari.

Retailerul de haine Shanghai Tang a lansat o editie limitata de biciclete de lux. Shanghai Tang a denumit bicicleta, care se vande cu 1.200 de dolari, "un tribut modern pentru bicicleta neagra chinezeasca", scrie Luxuo.

"Flying Pigeon", modelul la care se face referire, era bicicleta cu care circulau cei mai multi chinezi in anii '50.

BMW, producatorul german de masini de lux, este recunoscut pe piata din China si ca producator de biciclete de lux. Preturile pentru bicicletele de lux produse de BMW pornesc de la 8.670 de dolari.

"Cel mai bine vandut model produs de BMW este "Cruise", care se vinde cu 2.050 de dolari", a precizat purtatorul de cuvand BMW China, Hedy Luo.

Prodcatorii au ocazia sa isi expuna produsele in cadrul unei expozitii. La Asia Bike 2012, organizata in luna iulie la Nanjing, au fost prezentate mai multe modele care satisfac si cele mai pretentioase gusturi.

Printre "vedetele" evenimentului s-au numarat: modelul Pearson, vandut la un pret de 44.135 de dolari sau E-Bike de la Mercedez.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta lux, #modele bicicleta lux China, #bicicleta lux BMW , #Shopping