Baselworld 2012: cea mai mare expozitie de ceasuri din lume

Marti, 13 Martie 2012, ora 09:00
3638 citiri
Baselworld 2012: cea mai mare expozitie de ceasuri din lume

Producatorii de ceasuri si bijuterii, precum si principalii furnizori de pietre pretioase si-au dat intalnire la cel mai important eveniment din acest an, Baselworld organizat in perioada 8 - 15 martie 2012.

Producatorii de ceasuri elevetiene s-au intrecut in lansarea celor mai performante modele, cu design care nu poate trece neobservat. De la ceasurile cu zeci de diamante incrustate, pana la ceasuri care au pe cadran fazele lunii sau ceasurile pentru scufundari, toate si-au gasit loc la Targul de ceasuri si bijuterii de la Basel.

Cele mai noi modele de ceasuri Chopard lansate la targul de la Baselworld sunt adevarate opere de arta orologica. Ceasul Imperiale Tourbillon este deosebit pentru valoarea data de bijuteriile cu care este incrustat, pe cand modelul LUC Lunar impresioneaza prin sistemul mecanic si designul unic.

Ceasul Imperiale, produs de Chopard pe lista noutatilor

Bijuterie si ceas in acelasi timp, Imperiale are un sistem tourbillon ce poarta parafa de calitate Poincon de Geneva, standardul de excelenta al orologiei. Atat carcasa, cat si cadranul din aur de 18 carate sunt batute cu diamante.

Ceasul LUC Lunar One, lansat la Baselworld 2012

Ceasul L.U.C Lunar One are incadrat un calendar cu display al fazelor lunare. Cadranul argintiu releva detaliile subtile ale creatorilor, care au scopul de a usura citirea orei. Numerele de pe cadran sunt numerale romane, aurii.

Sistemul mecanic cu cheita sporeste unicitatea ceasului, permitand practic intoarcerea in timp, inainte ca ceasurile cu baterie sa ia prin asalt intreaga piata.

Ceasul Regulator produs de RSW, "participant" la evenimentul din Basel

Cel mai nou model produs de RSW este ceasul Regulator. Orele si minutarul sunt separe folosindu-se cifrele romane pentru ore si cele arabe pentru minute. Ceasul este disponibil in diverse optiuni de materiale si culori. Ceasurile au sistemul automat RSW.

Modelul RSW pentru scufundari, pe lista lansarilor din Elvetia

Ceasul produs de RSW pentru scufundari rezista pana la o adancime de 588 de metri. Modelul are la baza sistemul ETA 2824-2. Ceasul este disponibil in doua varinate Woodland, in culoarea verde si Oceanic in albastru, in doar 49 de bucati pentru ficare model. Ceasul se vinde intr-un pachet care include un cutit dupa modelul celui folosit de armata elvetiana si o curea de rezerva.

Hublot, cinci milioane de dolari

Cea mai asteptata lansare la Baselworld 2012 a fost ceasul de cinci milioane de dolari produs de Hublot. Considerat cel mai scump ceas din lume, modelul produs de Hublot are 1.282 de diamante incrustate, inclusiv trei pietre pretioase, fiecare de peste trei carate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri scumpe, #Baselworld 2012, #lansari ceasuri Baselworld, #modele ceasuri Baselworld, #modele lansari ceasuri Baselworld , #Shopping