Bagajul-trotineta, valiza ce iti usureaza deplasarile in aeroport

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 00:00
4890 citiri
Bagajul-trotineta, valiza ce iti usureaza deplasarile in aeroport

Ai un job care presupune multe calatorii cu avionul? Ai obosit de plimbarile lungi prin marile aeroporturi, de la un terminal la altul? Avem pentru tine o propunere care te va scoate din incurcatura: valiza care se transforma in trotineta.

Se numeste Micro Luggage si costa aproximativ 400 de dolari. Aceasta valiza speciala, dezvoltata in colaborare cu unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, Samsonite, are o structura unica si este ideala pentru calatoriile de scurta durata.

Valiza te va ajuta sa te deplasezi cu usurinta prin aeroporturi, pentru ca se transforma intr-o trotineta usor de manevrat, care-ti va conferi un dublu avantaj: vei face miscare si vei ajunge mult mai repede la check in.

Valiza are o capacitate de 26 de litri, spatiu suficient pentru laptopul tau, o pereche de pantofi si cateva camasi de schimb.

Nu trebuie sa fii sportiv de performanta pentru a deplasa cu aceasta trotineta neobisnuita, ai nevoie doar de cateva miscari energice. Trotineta suporta o greutate de pana la 100 kg si are un maner care poate fi ajutat in functie de inaltimea dorita.

Compania care produce aceasta valiza se numeste Micro Mobility. Anul trecut, Micro Luggage i-a adus o nominalizare pentru design, in Germania, in cadrul Designpreis Deutschland 2012.

Micro Mobility este prezenta si in Romania, prin intermediul companiei SPORT & SURF SRL. Micro Luggage costa 950 lei.

Nu recomandam aceasta "valiza sportiva" persoanelor timide. Cand o vei folosi, pregateste-te sa fii in centrul atentiei. Recomandam folosirea acestei trotinete doar pe suprafete netede. Altfel, rotile cu o marime de 120 mm isi vor face treaba cu prisosinta. Calatorie placuta!

Prezentare video

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Micro Luggage, #valiza sport, #bagaj calatorie avion , #Shopping