Au aparut umbrelele inteligente. Ce caracteristici au ele si cat urmeaza sa coste

Miercuri, 24 August 2016, ora 17:20
995 citiri
Au aparut umbrelele inteligente. Ce caracteristici au ele si cat urmeaza sa coste

De-a lungul timpului, un om cumpara cel putin 10 umbrele si pierde alte 5 umbrele, imprumutate de la prieteni.

Copiii sunt cei care pierd sau strica cele mai multe umbrele, motiv pentru care producatorii au incercat, de-a lungul timpului, sa creeze umbrele cat mai interesante, cat mai colorate, imprimate cu personajele la moda din desenele animate, in speranta ca nu vor mai fi uitate umbrele peste tot, de catre cei mici. Dar nicio sansa.

De curand, insa, aceia care ar vrea sa aiba umbrele, dar nu reusesc sa mai gaseasca niciuna prin casa atunci cand afara ploua, iar ei trebuie sa plece la scoala sau la serviciu, au primit o veste cel putin interesanta: au fost create umbrele inteligente. Desigur, o sa spuneti, era urmatorul pas logic pe care trebuiau sa il faca producatorii. Avem o multime de lucruri inteligente, era randul pentru umbrele.

TARAbrella este numele pe care il vor purta astfel de umbrele inteligente. Ele vor anunta proprietarul inca de dinainte ca el sa iasa din casa daca ar trebui sa luam umbrele cu noi sau nu. Un lucru foarte bun pentru cand nu o iei si te ploua sau o iei si realizezi ca ai facut asta degeaba.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Se pare ca astfel de umbrele inteligente vor folosi un barometru digital incorporat pentru a monitoriza presiunea atmosferica o data la 35 de secunde, dar si un higrometru pentru a masura umiditatea. Iar lucrurile nu se incheie aici pentru aceste umbrele inteligente!

Ele vor avea incorporate si un microprocesor care va analiza datele furnizate de cei doi senzori si va emite o prognoza meteo in functie de modificarea in timp a celor doua valori. Astfel, nu va mai trebui sa cautati pe telefon pentru a afla starea vremii, ci va trebui numai sa aveti umbrele inteligente, care va vor scuti de un stres.

Iar daca astfel de umbrele inteligente vi se par a fi senzationale, aflati si faptul ca ele vor fi prevazute si cu un mecanism anti-pierdere. Ne luam, astfel, adio de la cumpararea de umbrele iar si iar, unele pe care le-am uitat la birou, la scoala sau in alte parti.

Umbrelele inteligente vor avea un dispozitiv detasabil care va putea fi tinut in buzunar atunci cand umbrela nu va fi folosita si va emite un sunet cand se va afla la mai mult de noua metri de umbrele.

In plus, astfel de umbrele inteligente vor fi prevazute si cu un LED, unul care va putea fi activat pentru a va face vizibili pe timp de noapte pentru soferi.

TARAbrella va putea fi rezervata la inceputul anului 2017 pentru 49 de dolari. Ulterior, ea va costa 89 de dolari.

Pana cand vor fi lansate aceste umbrele inteligente, puteti cumpara de la Noriel umbrele simpatice de tot, colorate si interesante, care vor aduce un strop de culoare, dar si magie in viata micutului sau micutei dumneavoastra, fiind imprimate cu cele mai tari animatii ale momentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#umbrele copii, #umbrele ploaie , #Shopping