Alege un ceas de lux, cu recorduri inregistrate la SIHH

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
2357 citiri
Alege un ceas de lux, cu recorduri inregistrate la SIHH

Cartier, Jaeger-LeCoultre sau Piaget se numara printre brandurile de lux care s-au mandrit cu recorduri mondiale, mecanisme inedite si arta "la microscop", in cadrul expozitiei exclusiviste dedicata ceasornicariei, Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) 2013.

Business24 iti prezinta cele mai mari realizari ale industriei ceasurilor de lux din ultimul an, care au toate sansele sa redefineasca exigentele in orologerie:

Piaget bate record dupa record

Piaget a prezentat ceasul-bijuterie Altiplano, care se mandreste cu un dublu record mondial. Piesa din aur alb de 18 carate este dotata cu cel mai subtire mecanism automat de tip skeleton din lume. Are o grosime de doar 2,4 mm si contine 189 de piese. Astfel, Altiplano 1200 S devine si cel mai subtire ceas skeleton din lume, cu o grosime de doar 5,34 mm.

Jaeger-LeCoultre si dansul orelor

Jaeger-LeCoultre reuneste tehnologia cu una dintre legendele orologiei si readuce in prim plan piesa de strung sferica, inima ceasului Reverso.

Pantera, bijuteria Cartier

Cartier aduce in prim plan arta bijuteriei, intruchipata prin Promenade d'une Panthere, un ceas decorat cu diamante, intr-o perpetua dinamica, gratie panterei de pe cadran.

Ceasurile au fost prezentate in cadrul celei de-a 23-a editii Salon International de la Haute Horlogerie, care s-a desfasurat la Geneva in perioada 21-25 ianuarie 2013 si care succede un an de exceptie in industria elvetiana a ceasurilor. Exporturile se vor ridica, pentru prima data in istorie, la valoarea de 20 miliarde de franci elvetieni, potrivit estimarilor.

Printre expozanti s-au mai numarat A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Montblanc sau Ralph Lauren Watch & Jewelry.

#ceasuri lux, #colectii ceasuri 2012, #SHH 2013, #ceasuri Cartier , #Shopping