Ai renunta a stilou? Semneaza in stil art-deco

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 00:00
3019 citiri
Ai renunta a stilou? Semneaza in stil art-deco
Foto: dunhill.com

Un instrument de scris in stil art-deco, multifunctional si in editie limitata te-ar putea convinge sa renunti la stiloul de care nu te poti desparti, de obicei.

Business24 iti recomanda in acest weekend Sidecar Revolette Skeleton de la Dunhill, un instrument care iti ofera posibilitatea de a folosi pixuri cu mina rosie sau neagra, dar si un creion.

In plus, mecanismul sau brevetat, un cilindru rotativ ingenios, poate fi observat datorita designului deosebit, inspirat de faimoasele ceasuri skeleton.

Astfel, prin corpul intrumentului, realizat din metal si sticla, poate fi observat cu usurinta mecanismul de functionare.

Foto: dunhill.com

Decupat ca o dantela, Sidecar Revolette Skeleton duce cu gandul la stilul art deco al constructiilor din anii 1920-1930. Un exemplu este cladirea expozitionala Crystal Palace din Londra, construita in 1851.

Instrumentul de scris exclusivist nu este disponibil la importatorul oficial din Romania dar poate fi achizitionat, la pretul de 1.100 de lire sterline din reprezentantele Alfred Dunhill din Europa.

Sidecar Revolette Skeleton iti ofera toate instrumenetele de scris de care ai nevoie, sub umbrela unui dispozitiv cu design deosebit. Poate reprezenta cadoul ideal, fiind livrat intr-o cutie lacuita marca Alfred Dunhill, impreuna cu un certificat care atesta ca face parte dintr-o editie limitata.

#instrumente de scris lux, #pix multifunctional de lux, #instrumente de scris multifunctionale , #Shopping