Agendele - cheia pentru o viata echilibrata

Marti, 09 Februarie 2016, ora 13:34
1251 citiri
Agendele - cheia pentru o viata echilibrata

Doriti ca 2016 sa fie inceputul unei vieti mai armonioase? Poate chiar ati setat planificarea mai buna a programului ca si obiectiv prioritar pentru noul an. O agenda bine aleasa va poate ajuta sa indepliniti tot ceea ce v-ati propus.

Visam sa gasim solutia magica de a jongla cu task-urile, astfel incat sa avem destul timp pentru realizarea tuturor atributiilor, dar si pentru relaxare.

Aspiram la implinirea profesionala, fara a ne mai neglija latura personala. Vrem sa nu uitam aniversarile speciale sau zilele de nastere ale persoanelor importante din viata noastra. In mod sigur nu acceptam posibilitatea de a (mai) uita o intalnire importanta.

Cert este ca, oricat de buna ar fi memoria noastra, nu ne putem baza exclusiv pe aceasta. Efervescenta la nivel de piata si imprevizibilul isi spun de asemenea cuvantul. Numarul mare de informatii cu care suntem bombardati in fiecare zi ne obliga sa recurgem la cel putin un instrument de planificare. Dificultati apar insa in continuare la alegerea, de catre fiecare persoana in parte, a sistemului adecvat.

Astazi, exista numeroase unelte care faciliteaza organizarea mai eficienta si rememorarea informatiilor importante: de la clasicele agende, care si-au demonstrat ani de-a randul utilitatea, pana la platformele online dedicate organizarii individuale sau in echipa. In completare vin aplicatiile pentru salvarea de notite si sa nu uitam retelele de socializare ce contribuie prin trimiterea notificarilor cu privire la evenimente si aniversari.

Diversitatea instrumentelor poate prelungi insa durata procesului decizional, petrecandu-se mai mult timp pentru cercetarea avantajelor si dezavantajelor folosirii fiecaruia in parte.

Pe de alta parte, iluzia ca un produs nou inseamna neaparat si o alternativa superioara poate ingreuna procesul de planificare in sine. Nu trebuie neglijat timpul de invatare si de acomodare pentru folosirea efectiva a sistemului nou ales. Perioada aceasta de adaptare difera de la o persoana la alta, iar in cazul in care apar nemultumiri legata de sistem selectionarea trebuie reluata.

Desigur, aceste inconveniente dispar in cazul in care se opteaza pentru un instrument pe care l-ati mai folosit. Astfel, o agenda conform preferintelor dumneavoastra va poate scuti de multe neplaceri.

Alegerea unui produs familiar ofera posibilitatea concentrarii eforturilor in directia unei organizari mai riguroase, sau catre conturarea unor noi obiceiuri benefice. Astfel ca, daca urmariti sa echilibrati modul in care va alocati timpul si resursele, este necesar sa nu ignorati beneficiile unor pauze bine meritate.

Tintiti sa organizati cat mai bine atributiile profesionale si sa includeti marjele de eroare corespunzatoare, pentru a evita pe cat posibil depasirea programului stabilit initial.

Este indicat sa va alocati cateva minute, dimineata sau seara, pentru a revizui planul pentru urmatoarea zi. Nu uitati sa luati in considerare posibilele intarzieri involuntare si timpul petrecut in trafic!

Avand incredere intr-un tip de produse cu care v-ati obisnuit deja, veti putea aloca timp imbunatatirii modului in care il utilizati in folosul dumneavoastra.

De exemplu, daca se doreste detinerea unui control maxim asupra fiecarei zi in parte, se poate miza pe agende datate.

Persoanele care doresc mai multa libertate pot opta pentru agende nedatate. Acestea permit notarea tuturor detaliilor dorite, fara constrangerea unei anumite structuri impuse.

Daca ati hotarat sa va achizitionati o agenda, acum este mai usor ca niciodata sa alegeti modelul potrivit. Aveti posibilitatea sa vizualizati, sa comparati si sa comandati online produsul dorit, chiar daca ati inceput cautarile mai tarziu in acest an.

Inainte de a comanda, este important sa tineti cont de mai multe aspecte ce tin de: modul in care o veti utiliza, cantitatea de informatii pe care trebuie sa le stocheze si, nu in ultimul rand, particularitatile vizuale ale fiecarui produs in parte.

Se va tine cont de diversi factori: de la tipul si dimensiunile unei agende, la materialul din care sunt confectionate copertile si pana la culoarea acestora.

In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege intre mai mai multe formate disponibile: A4, medii sau A5, dar si agende telefonice, de dimensiuni mai mici.

Un aspect extrem de important este si mediul in care veti folosi agenda. Fie ca sunteti antreprenor sau participati la numeroase intalniri in calitate de reprezentant al companiei la care lucrati veti folosi negresit agenda pentru a scrie noutatile descoperite si ideile dezbatute sau pentru a nota pasii urmatori.

Produsele folosite vor contribui la formarea unei impresii despre dumneavoastra si este vital sa va asigurati ca proiectati o imagine coerenta.

O agenda bine aleasa tine cont atat de personalitatea dumneavoastra, cat si de valorile companiei in numele careia participati la respectiva intrevedere. Caietele scolaresti nu prea isi gasesc locul intr-o sala luxoasa de sedinte, la fel cum agendele albastre personalizate cu folio auriu pot contrasta cu imaginea unei companii tinere, dintr-o industrie mai avangardista.

In cazul in care nu aveti o agenda de la companie, insa doriti sa impresionati partenerii de afaceri, sau pur si simplu va doriti o agenda eleganta pentru uz personal, puteti miza cu incredere pe unul dintre modelele de agende de piele. Optiunile variate includ atat agende de piele naturala, cat si agende de piele ecologica.

De asemenea, puteti baza alegerea pe culoare, fie ca va doriti o nuanta clasica sau culoarea preferata. O agenda de piele naturala neagra denota in acelasi timp stil si distinctie, dar si seriozitate. Se considera inclusiv ca negrul da senzatia de mister si ca inspira putere.

Pentru un plus de liniste si o grija in minus, alegeti o agenda intr-o culoare vie! O veti putea observa cu usurinta, chiar daca obisnuiti sa rataciti lucrurile.

Pentru a completa imaginea, va puteti indrepta atentia si catre un instrument de scris deosebit. Diversitatea modelelor de pixuri premium sau de stilouri de lux disponibile va garanteaza ca veti gasi unul pe placul dumneavoastra. Le meritati!

#agende datate, #agende personalizate, #magazin online agende , #Shopping