Adam Levine, cel mai nou jucator pe piata parfumurilor

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 16:04
2255 citiri
Adam Levine, cel mai nou jucator pe piata parfumurilor

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a organizat o petrecere spectaculoasa, miercuri seara, la Los Angeles, pentru a sarbatori lansarea primei sale linii de parfumuri, Premiere Fragrance Installation.

Parfumurile create de muzicianul american vor fi comercializate prin intermediul lantului de magazine Macy's, informeaza contactmusic.com.

Adam Levine a creat in cadrul acestei linii atat un parfum feminin, cat si un parfum masculin.

Formatia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odata cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane", in 2002, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat trei albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

In ultimii ani, Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, pare tot mai interesat sa isi diversifice cariera si in actorie si in televiziune. Astfel, el va juca alaturi de Keira Knightley in drama romantica "Can A Song Save Your Life?" si poate fi vazut in sezonul al doilea al serialului de televiziune "American Horror Story". Totodata, muzicianul american este membru in juriul emisiunii-concurs "The Voice".

#Adam Levine Maroon 5, #parfum Adam Levine, #parfum lux , #Shopping