Accesorizeaza-te cu bijuterii naturale elegante, realizate manual

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
2301 citiri
Accesorizeaza-te cu bijuterii naturale elegante, realizate manual
Sursa: Wardeobe B

Bijuteriile naturale reprezinta cea mai noua tendinta in materie de accesorii la nivel mondial, tocmai de aceea Business24 iti prezinta cateva optiuni. Ele ar putea fi o alternativa la metalele si pietrele pretioase pe care le alegi la o tinuta de seara.

Fie ca alegi o geanta mini din lemn, un inel din piele de pisica de mare sau o bratara din piele de sarpe, un astfel de accesoriu handmade nu va trece neobservat.

Saptamana aceasta a avut loc lansarea unui nou brand romanesc in comertul online, un magazin care iti aduce, printre altele, si acest tip de accesorii. Am aruncat o privire si iti prezentam cateva modele:

Fiorentina Wrap Baby Clutch, by Rocio

Sursa: Wardeobe B

Aceasta geanta este realizata din lemn la exterior si piele intoarsa pe interior, avand o clapeta din piele de sarpe si sistem de inchidere magnetic. Pretul sau este de 1.750 de lei, insa, momentan, acest cluch nu mai este in stoc.

Bratara "A Cuckoo Moment"

Sursa: Wardeobe B

O bratara din piele de sarpe va fi intotdeauna un accesoriu elegant. Noi iti recomandam aceasta bijuterie prelucrata manual pentru a uniformiza culoarea. Poti alege, desigur, si o bratara ce pastreaza imperfectiunea culorilor din piele de sarpe. Bratara "A Cuckoo Moment" costa 550 de lei

Inel "A Cuckoo Moment"

Sursa: Wardeobe B

Clutch-ul din lemn se potriveste perfect cu acest inel din piele de pisica de mare, de culoare mov. El costa 500 de lei.

#bijuterii naturale, #bijuterii handmade, #bijuterii piele pisica mare, #geanta lemn lux, #nijuterii piele sarpe , #Shopping