3 idei de business-uri de succes

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 17:15
2422 citiri
3 idei de business-uri de succes
Foto: My Weekend Business

Era tehnologiei si nenumaratele modalitati de promovare disponibile in zilele noastre ii pun in dificultate pe tinerii antreprenori. Cu o piata suprasaturata, parca, indiferent de domeniu, este deosebit de greu, insa nu imposibil, sa gasesti un segment neexplorat, care poate fi punctul de plecare al unei afaceri productive.

Daca iti doresti o afacere personala, insa nu stii ce domeniu sa alegi, noi iti prezentam trei idei de business care te pot aduce pe culmile succesului:

Dispo Trading

O idee buna de business este o firma care comercializeaza produse de unica folosinta, dupa modelul firmei Dispo Trading.

Dispo Trading importa si comercializeaza produse de unica folosinta, precum si echipamente de protectie, produse profesionale de curatenie si uniforme medicale ieftine online la pret de producator.

Gama de echipamente de protectie Dispo Trading se adreseaza in special industriei alimentare si domeniului medical, insa produsele de unica folosinta pot fi utilizate si in domeniul constructiilor, domeniul cosmetic, al service-urilor auto s.a.

Articolele de unica folosinta, printre care manusile de unica folosinta (fie ca sunt realizate din latex, vinil, nitril, polietilena, CPE sau TPE, manusile de examinare pudrate sau nepudrate), halatele folosite in industria medicala si in cea alimentara, mastile chirurgicale, botosii de unica folosinta, papucii si restul produselor din aceasta categorie sunt importate.

Totodata, sub marca inregistrata la OSIM Missena, Dispo Trading produce echipamente de protectie din materiale de calitate, rezistente la conditii de munca diferite, foarte usor de intretinut - salopete, combinezoane, halate medicale, tricouri, bonete, uniforme medicale s.a.

Preturile acestora sunt foarte avantajoase, iar calitatea este sustinuta de certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate.

Supermisto

Tinand cont de rolul important al dispozitivelor tehnologice in viata noastra, putem deduce usor ca un magazin online de produse electronice si gadget-uri de ultima generatie, cu garantie, ar putea avea succes.

Un model, in acest sens, este magazinul online Supermisto.ro, in ale carui rafturi virtuale se poate gasi un numar mare de dispozitive moderne menite sa ne faca viata mai usoara.

Pentru soferi, Supermisto propune camere auto HD sau camere auto de oglinda, dispozitive ce pot deveni martori valorosi in cazul unui accident de masina sau a altor evenimente neplacute petrecute in trafic.

Un power bank de la Supermisto.ro sau, asa cum mai este cunoscut acest produs, o baterie externa, s-ar putea dovedi ideala in cazuri de urgenta in care acumulatorul telefonului anunta ca este descarcat.

Pe Supermisto.ro mai gasiti si casti bluetooth, adaptoare bluetooth, boxe wireless, camere IP wireless, camere Sport Action Cam si multe alte gadgeturi extrem de utile.

Autohut

Un al model de business de succes este Autohut.ro, un magazin online care comercializeaza piese si accesorii auto si care a reusit, intr-un timp foarte scurt, sa se impune pe piata de piese auto din Romania.

Autohut si-a inceput activitatea in ianuarie 2013, reusind, in doar cativa ani, sa stapaneasca un portofoliu bogat, de peste doua milioane de piese si accesorii pentru orice tip de automobil, indiferent ca vorbim despre Mercedes, Fiat, Opel, Mini, Volkswagen, Nissan ori Toyota, Dacia sau Rover.

Se pot comanda, de asemenea, o multime de produse universale, precum ulei de motor, antigel, lichid de frana, solutii de curatare si intretinere, produse pentru iarna, baterii auto Rombat de pe Autohut.ro.

Un alt serviciu pus la dispozitie de Autohut este service-ul auto. Preturile tuturor produselor si serviciilor din oferta Autohut sunt corecte si avantajoase.

#produse unica folosinta, #baterie externa telefon, #baterii auto , #Shopping