"The Artist'' a obtinut cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 10:35
1351 citiri
"The Artist'' a obtinut cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur

Filmul mut "The Artist a obtinut cele mai multe nominalizari la Globurile de aur (sase), printre care se numara nominalizarea pentru cea mai buna comedie sau musical si nominalizarea pentru cei mai buni actori - starurile franceze Jean Dujardin si Berenice Bejo.

Pe pozitia a doua in topul nominalizarilor se afla, la egalitate, cu cinci nominalizari - printre care si pentru cea mai buna drama - pelicula "The Descendants", in care George Clooney joaca rolul unui barbat care se lupta sa-si tina familia impreuna, si pelicula "The Help", cu o poveste plasata in anii 1960.

Pentru cea mai buna drama au mai fost nominalizate "Hugo", realizat in 3D de Martin Scorsese, "War Horse", de Steven Spielberg, filmul despre baseball "Moneyball", care il are in distributie pe Brad Pitt, si filmul cu subiect politic "The Ides of March", regizat de George Clooney.

Globurile de Aur, care sunt oferite de Asociatia Presei Straine de la Hollywood, se numara printre cele mai vizionate gale de premiere inaintea decernarii Oscarurilor din luna februarie.

#nominalizari Globul de aur 2011, #film premiat Globul de aur 2011 , #Planificarea activitatii