Se apropie "sarbatoarea salbatica". Cat te costa sa ajungi la Carnavalul de la Rio

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
3848 citiri
Se apropie "sarbatoarea salbatica". Cat te costa sa ajungi la Carnavalul de la Rio
Carnavalul de la Rio

In luna februarie, Rio de Janeiro se va umple timp de patru zile de culoare, dans si muzica. Aici va avea loc celebrul carnaval la care vrea sa ajunga fiecare dintre noi macar o data in viata. Daca te-ai decis sa iti satisfaci in 2012 acest moft, grabeste-te. Mai sunt doar cateva oferte.

Orasul situat intr-o zona superba, intre munte si mare, reprezinta in orice perioada o atractie pentru turistii din toata lumea. Insa in fiecare an, cu 40 de zile inainte de Paste, Rio de Janeiro devine scena celui mai spectaculos carnaval din lume.

Sarbatoarea incepe intr-o sambata si se termina marti, in ajunul Miercurei Cenusii si a inceputului Postului Mare. Carnavalul, cu toate excesele sale, sarbatorit ca un eveniment profan, poate fi considerat un act de ramas bun de la "placerile carnii".

Exuberanta si bikini

Daca sunteti un puritan, cu siguranta ca sarbatoarea de la Rio va va ofensa. Plin de exuberanta si energie, acest oras din lumea a treia se umple in timpul carnavalului de care alegorice, oameni aproape dezbracati si foarte multa sexualitate.

Un loc important in timpul carnavalului este ocupat de plaje: Copacabana, Ipanema si Leblon, unde se aduna cele mai fierbinti femei ale lumii pentru petreceri in bikini. Sambodromul, strada pe care trec carele alegorice, este punctual central al carnavalului. Aici vor defila dansatorii din 18 scoli de samba, ce se zbenguie imbracati foarte sumar sau chiar complet goi.

Cat te costa

Prin agentia Perfect-Tour poti ajunge la Carnavalul de la Rio pentru 2.335 de euro de persoana. In aceasta suma sunt incluse transportul, cazarea timp de opt nopti la un hotel de patru stele, micul dejun si turul orasului Rio de Janeiro.

Pana in momentul inceperii carnavalului, poti vizita plejele superbe, golfurile incantatoare si insulele presarate de-a lungul coastei. Nu uita sa-ti aduci costumul de baie, pentru ca aici te vei trezi in plina vara. Orasul te va satisface si daca esti un impatimit al modei si al artei, fiind renumit pentru centrele cultural-artistice si pentru cele mai fashion magazine.

O vacanta asemanatoare se regaseste si in oferta agentiei Eturia, pentru suma de 2.750 de euro de persoana.

#carnaval rio, #rio janeiro vacanta, #pret vacanta carnaval rio, #agentie turism romania, #perfect tour, #eturia, #vacanta exotica , #Petreceri