Rusii petrec inainte de Apocalipsa. Bilet de 1.000 de dolari pentru party intr-un buncar

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 10:59
3060 citiri
Rusii petrec inainte de Apocalipsa. Bilet de 1.000 de dolari pentru party intr-un buncar

Un buncar din epoca Razboiului Rece destinat sa ii salveze pe liderii sovietici de un atac nuclear va organiza o petrecere de 24 de ore pentru rusii dispusi sa plateasca 1.000 de dolari pentru un bilet si sa scape de Apocalipsa, care, potrivit miscarii New Age, ar putea veni vineri, relateaza agentia Reuters.

Buncarul Nr. 42, in prezent o atractie turistica plina de lumini de alarma rosii, este situat la 56 de metri sub pamant in plin centrul Moscovei, in apropierea Kremlinului, si poate primi pana la 300 de persoane.

"Multi oameni s-ar simti mult mai linistiti daca ar putea petrece aceasta zi critica bucurandu-se de maximum de confort si siguranta", a afirmat Aleksei Pavlovski, un ghid turistic la buncar, adaugand ca petrecerea, ce a trezit un mare interes, va incepe la miezul noptii pe 20 decembrie.

Pavlovski a adaugat ca ideea de a organiza o petrecere in buncar, care a servit ca muzeu din anul 2006, a venit de la vizitatorii dornici sa marcheze sfarsitul unei ere in calendarul mayas inainte de rasaritul zilei de 21 decembrie, un eveniment interpretat de unele grupuri ca fiind sfarsitul lumii.

"Noi nu avem control asupra unor lucruri cum ar fi sfarsitul lumii. Dar suntem pregatiti pentru tot restul", a mai spus el.

"Va fi o camera pentru copii cu desene animate, pentru adulti vor fi filme, discutii dedicate sfarsitului lumii si tururi ale muzeului. Vor fi difuzate in direct imagini de la alte buncare din alte tari".

La intrarea in buncarul construit in 1956, vizitatorii vor cobori cu liftul 18 etaje pana la un labirint de coridoare si incaperi unde prin difuzoare vor fi avertizati ca pe timpul Razboiului Rece: "Atentie! Atentie! Inamicul a efectuat un atac nuclear!".

"Buncarul este destul de mare, dar totul este aranjat aici intr-un mod ce ii face pe oameni sa se simta in siguranta. Este un loc confortabil pentru a petrece nu doar o zi, ci un intreg razboi si chiar sfarsitul lumii", a spus Anna, o studenta care a vizitat buncarul miercuri.

Alte statiuni din intreaga lume ofera refugiu pentru cei ce se tem de previziunile apocaliptice.

Un hotel de pe panta Muntelui Rtanj din Serbia este de vanzare ca cel mai bun loc pentru a supravietui apocalipsei, bazandu-si promisiunea pe puterile mistice despre care localnicii spun ca au umplut zona dupa ce muntele a inghitit un castel apartinand unui vrajitor si l-a prins inauntru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#petrecere Sfarsitul Lumii, #petrecere Apocalipsa Rusia, #petrecere buncar Razboiul Rece , #Petreceri