PatyStarters are grija ca evenimentul tau sa fie de neuitat

Luni, 11 Mai 2020, ora 15:05
1117 citiri
PatyStarters are grija ca evenimentul tau sa fie de neuitat

Trebuie sa organiezi un eveniment si iti doresti sa aduci mai multa diversitate? Nu stii cum sa asiguri distractia invitatilor tai? Raspunsul la fiecare intrebare il reprezinta cabina foto de inchiriat.

Party Starters iti propune cele mai bune conditii in acest sens si ofera tot ce ai nevoie pentru ca tu si invitatii tai sa aveti parte de o petrecere adevarata.

Implica invitatii mai mult

Nimeni nu isi doreste ca la un eveniment invitatii sa formeze mici grupuri, sa stea pe telefoane si departe de distractie. Totusi, nimic nu ii implica mai mult pe acestia ca o cabina foto unde pot fi capturate cele mai grozave imagini. Distractia este asigurata de Party Starters si garanteaza ca orice invitat isi va face cel putin o fotografie.

Elimina monotonia

Multe evenimente tind sa fie organizate in acelasi stil si sa urmeze o anumite traiectorie, astfel ca cei care participa des la acestea deja cunosc procedurile, iar totul devine prea monoton. In schimb, cabina foto aduce diversitatea mult dorita in cadrul oricarui eveniment si se dovedeste a fi o reteta care nu are cum sa lipseasca.

Pentru toate tipurile de evenimente

Solutia este potrivita pentru toate tipurile de evenimente si nu trebuie sa ne limitam doar la cele mai populare precum nuntile sau botezurile. Un majorat, o aniversare, o petrecere tematica organizata la birou, intotdeauna se gaseste locul potrivit pentru asezarea cabinei foto care sa aduca distractia mult dorita.

Amintiri de neuitat

Aceasta se dovedeste a fi si o solutie potrivita prin care invitatii sa ramana cu amintiri de neuitat. In unele cazuri nici nu mai este nevoie de angajarea unui fotograf care sa se ocupe de captarea imaginilor pentru ca oglinda magica poate fi suficienta in conditiile in care orice invitat isi va dori cel putin o fotografie.

Fotografiile sunt printate pe loc

De asemenea, imaginile sunt printate pe loc, ceea ce presupune ca invitatii le primesc imediat si nu trebuie sa astepte pana cand sa fie editate si trimise de catre fotograf. Mai mult, pentru ca sunt magnetice, pot fi pastrate si la loc de cinste alaturi de altele.

Posteaza-le direct pe Facebook si Instagram

Totusi, unii prefera sa dispuna de fotografii direct online, iar acestea se incarca automat pe o pagina de Facebook de unde pot fi preluate si incarcate pe contul personal al oricarei retele de socializare pe care o folosesti.

Recuzita si tot ce ai nevoie

Pentru a da viata celor mai grozave fotografii, bineinteles, este nevoie si de echipamentul adecvat in acest sens, iar Party Starters nu dezamageste. Recuzita e alcatuita din cele mai distractive elemente, astfel ca in decurs de numai cateva secunde poti intra in pielea unor personaje din filme sau carti, politisti, banditi, spioni sau orice iti trece prin minte. Aceasta se poate adapta in functie de tema evenimentului tau pentru ca totul sa se potriveasca de minune.

Cea mai buna calitate

In plus, si imaginile sunt de cea mai buna calitate pentru ca aparatura este de ultima generatie, iar clientii au posibilitatea de a alege o cabina foto de inchiriat potrivita pentru nevoile lor. Una de dimensiuni mai mari sau una mai mica, totul pentru a putea lua intotdeauna cea mai buna decizie.

Preturi mici

Nu in ultimul rand, costurile implicate pentru asigurarea succesului in cadrul oricarui eveniment sunt minime, motiv pentru care oricine poate opta pentru inchirierea unei cabine foto. Party Starters aduce aparatura potrivita la cele mai convenabile preturi, se ocupa de instalarea acesteia in cadrul evenimentului tau si nu ai nicio grija.

Scapa de monotonie si adu mai multa diversitate la orice petrecere pentru ca e mai simplu si mai accesibil ca niciodata!

#inchirieri cabina foto, #cabine fotot evenimente , #Petreceri