Nu ai reusit sa pleci de acasa? Vezi ce poti face de Revelion in Bucuresti

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
2922 citiri
Nu ai reusit sa pleci de acasa? Vezi ce poti face de Revelion in Bucuresti

Daca anul acesta ramai in Bucuresti, de Revelion, nu trebuie sa fii dezamagit. Capitala are suficient de multe tentatii pentru tine, in asa fel incat sa nu iti para rau ca nu te afli la o petrecere.

Toate hypermarketurile au program liber doar pe 1 ianuarie. In rest, pe 31 decembrie programul se termina la 18 (Auchan) sau la 19 (Cora, Carrefour si Lidl). Daca vrei sa mergi in Kaufland, atunci trebuie sa stii ca de luni pana vineri, magazinul se inchide la 22.30. Pe 31 decembrie, insa, programul se termina la 16. Incepand cu 2 ianuarie, magazinele functioneaza normal.

Pe 30 decembrie poti merge la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani sa urmaresti Maitreyi, un spectacol programat pentru ora 19.00. Vei avea ocazia sa asisti la punerea in scena a unui roman semnat de Mircea Eliade si sa admiri jocul facut de Maia Morgenstern. Aceasta va avea rolul lui Maitreyi, la varsta de 60 de ani. Pretul biletului este de 40 de lei.

In acceasi zi, la Teatrul National de Operata "Ion Dacian", incepand cu ora 19.00 are loc spectacolul Rebecca. Acesta este un musical de succes, realizat de compozitorul de origine maghiara, Sylverster Levay, castigator al Premiului Grammy. Pretul unui bilet incepe de la 21 de lei si ajunge pana la 105 lei.

Daca vrei sa iti amintesti de jucariile de pe vremea lui "Mos Gerila", da o fuga pana la Muzeul National de Istorie a Romaniei, unde are loc expozitia "De la Mos Gerila la Mos Craciun". Expunerea are ca element central Bradul de Craciun al Muzeului National de Istorie a Romaniei si insumeaza mai multe jucarii tematice, grupate in mai multe categorii.

Expozitia poate fi vizitata pana la ora 17, de luni pana vineri, pana pe 4 ianuarie. O alta expozitie interesanta este cea de la Muzeul Taranului Roman. Intitulata Salonul de Arta Naiva, te ispiteste cu mai multe picturi ale unor artisti celebri.

Daca anul acesta petrecerile in aer liber, organizate de primarie in parteneriat cu diverse televiziuni nu mai au loc, poti merge in Piata Constitutiei. aici, edilul sef al Capitalei, Sorin Oprescu, te asteapta cu o surpriza de proportii, iar dupa programul din piata, te invita in Centrul istoric al Bucurestiului. Distractia continua in spatele usilor inchise. Mai exact, in restaurante si cluburi.

Caru' cu Bere organizeaza Balul Caru' cu Bere, incepand cu ora 22. pretul se ridica la 450 de lei/persoana, iar organizatorii promit "muzici si bucate alese". Vintage Pub te invita la New Years Party. Pentru 290 de lei/persoana, ai parte de aperitive, "warm food" (lasagne bolognese, curcan umplut, porcheta) si open bar.

Caffe Tabiet te invita sa petreci Revelionul impreuna cu alti iubitori de cafea. Vei primi, in plus, aperitive, preparate gustoase si o selectie de muzica buna. La miezul noptii are loc un foc de artificii, iar organizatorii au planificat o tombola, unde premiul consta intr-o excursie de doua persoane intr-o capitala europeana. Pretul este de 250 de lei in locatia din Favorit, iar pentru cea din Avrig vei plati cu 30 de lei mai mult.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revelion bucuresti, #evenimente revelion 2012, #spectacole revelion 2012 , #Petreceri