Machiaj de Revelion: '20, Clasic sau Extravagant, ce alegi?

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 02:28
8870 citiri
Machiaj de Revelion: '20, Clasic sau Extravagant, ce alegi?
Foto: salwaphotography.net

Sfarsitul anului se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile pentru sarbatori ofera satisfactia inoirii garderobei si a trusei de produse cosmetice. Machiajul de Revelion 2013-2014 trebuie sa fie un look special, indiferent de tema petrecerii la care vei merge.

Una din cele mai abordate teme de petrecere ale acestui sfarsit de an este "The Great Gatsby Party".

Daca stii ca vei merge la o asfel de petrecere asigura-te ca te-ai informat asupra tinutei pe care o vei purta.

Tema acestei petreceri descrie fastul si stralucirea anilor '20, perioada in care femeile purtau rochii drepte, pana la jumatatea gleznei garnisite cu margele sau dantela ce nu puneau formele in valoare, insa straluceau alaturi de accesoriile purtate la gat, pe mana sau in par.

Detaliul cel mai important al coafurii era reprezentat de onduleurile largi elegante insotite de accesorii mari ce contineau pene, margele sau dantela.

Asigura-te ca vei arata senzational de in noaptea de Revelion, conferind o importanta egala rochiei, unghiilor, coafurii, dar si machiajului, detalii care te vor transforma in vedeta petrecerii.

Iti propun trei idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion care te vor face sa arati senzational dar care te vor ajuta in acelasi timp sa iti accentuezi trasaturile preferate si sa camuflezi imperfectiunile.

Primul pas, ingrijirea tenului

Orice machiaj incepe de la ingrijirea tenului, asadar nu uita sa te odihnesti indelung si sa ii oferi fetei tale atentia necesara cu ajutorul diferitelor masti sau tratamente faciale.

Tine cont de sezonul rece si hidrateaza in profunzime tenul folosind creme sau uleiuri hidratante.

Machiaj in stilul anilor '20

Sursa foto: http://christine-s.hubpages.com

Primul machiaj propus este cel al anilor '20 pentru ca tu sa il poti asorta tinutei tale de petrecere.

Foloseste un fond de ten mat si pudra pentru a obtine efectul de ten de portelan. Accentueaza spancenele cu o nuanta mai inchisa pentru a le face sa para mai subtiri si curbeaza-le spre tample pentru a obtine un machiaj autentic.

Pe pleaope contureaza un smokey eyes de preferat pe nuanta de negru, insa poti folosi si alte culori in cazul in care doresti.

In acea perioada femeile nu foloseau decat nuante foarte inchise pentru a intuneca privirea si pentru ca machiajul sa poata fi observat si in pozele alb-negru. Contureaza pometii cu un fard de obraz visiniu si aplica un ruj inchis pe o nuanta burgundy.

In anii '20 femeile obisnuiau sa accentueze arcul buzelor, asadar poti folosi un creion de buze in aceeasi nuanta cu rujul pentru a desena cu precizie arcul. Nu uita de accesorii pentru un look complet!

Machiajul clasic

Sursa foto: www.taaz.com/trends/makeup

Cel de-al doilea look este unul clasic, glamorous, alcatuit din buze rosii si o dunga neagra in stilul ochilor de pisica. Dupa aplicarea fondului de ten si pudrei putem trece la machiajul ochilor.

Aplicam un fard mat sau foarte putin sidefat, deschis la culoare. Putem folosi, alb, bej sau culoarea sampaniei. In pliul pleoapei adaugam o nuanta naturala de maro pentru a da profunzime ochilor dupa care construim dunga negra la baza ochilor. Incearca sa extinzi linia neagra in directia capatului sprancenei pentru a te ghida.

Contureaza pometii cu o nuanta rosiatica iar buzele aopera-le din belsug cu ruj rosu. Pentru ca rujul sa reziste mai mult lipeste buzele de un servetel dupa care mai aplica un strat de ruj. Repeta acest pas de doua sau trei ori si vei avea buzele colorate de-a lungul serii.

Machiajul extravagant

Sursa foto: Make-up by Cristina Vasilache

Pentru cel de-al treilea look putem folosi nuante de albastru si verde pentru fardul de ochi. Aplicam pe centrul pleoapei mobile o nuanta albastra, iar in pliu adaugam verde intr-un ton cald. Folosind un lipici special pentru glitter aplicam sclipiciul auriu doar pe pleaopa mobila.

Pe pleapa inferioara adaugam albastru in centru si verde in coltul extern al ochiului. Pentru a finisa machiajul ochilor adaugam o dunga neagra de tus si aplicam rimelul.

Acest look devine mai spectaculos cu ajutorul genelor false colorate care se aplica foarte usor cu ajutorul lipiciului special. Contureaza obrajii si tamplele cu o nuanta de rosu-teracota si aplica pe buze o nuanta de roz sclipitor.

Gaseste-ti inspiratia folosind aceste idei de machiaj si adapteaza-le personalitatii tale. In acest fel nu doar vei arata minunat, insa te vei simti in largul tau.

Iti urez o petrecere spectaculoasa!

Cristina Vasilache,

Make-up Artist

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#machiaj revelion, #sfaturi machiaj Revelion, #Cristina Vasilache machiaj , #Petreceri