Impodobeste bradul de Craciun cu o stea nepretuita. E facuta din diamante!

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
3502 citiri
Impodobeste bradul de Craciun cu o stea nepretuita. E facuta din diamante!
Foto: Very First To

Luxul reprezentat de diamante si magia Craciunului fac casa buna atunci cand vine vorba de decorarea bradului cu cea mai stralucitoare stea creata vreodata de mana omului.

Portalul destinat produselor de lux Very First To si 77 Diamonds, cel mai mare comerciant de diamante vrac din lume, au creat pentru Craciunul 2015 o decoratiune fara pereche.

Steaua decorativa creata de bijutierii 77 Diamonds este din argint masiv impodobit cu 280 de diamante atent selectionate. Partea centrala a stelei cu diamante iese in evidenta fiind suflata cu aur.

Bijuteria decorativa are dimensiuni de 20 cm in inaltime si 13 in latime si poate sa decoreze cu eleganta varful bradului tau de acasa pentru 863.864 euro.

Poate parea mult, dar trebuie sa iei in considerare ca, in total, bijuteria decorativa aduna peste 12 carate de diamante adaugate de bijutierii londonezi.

In plus, acestia au avut grija sa impodobeasca exclusivista decoratiune cu un diamant perfect de 5 carate, care poate fi indepartat si adaugat unui colier elegant.

Bijutierii firmei pot chiar sa adauge un diamant colorat in locul celui deja existent pe stea sau pot sa creasca numarul celor detasabile, in functie de cate cadouri pretioase vrei sa le oferi celor dragi.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decoratiune brad Craciun, #bijuterie 77 Diamonds, #stea Craciun diamante , #Petreceri